Fem fra Fortuna på U17-landsholdet

02. mar 2019
Dok1 -
Ungdomsarbejdet i Fortuna bærer nu for alvor frugt. Ikke færre end fem U17-spillere er udtaget til det landshold, der deltager i WU17 EURO elite runde, gruppe 6 i Norditalien i slutningen af marts.
De fem spillere, som landstræner Kristian Mørch Rasmussen kan bruge til kampene mod Slovenien, Island og Italien er Julie Haugaard, Mathilde Carstens, Signe Carstens, Rebekka Frost Fredeiksen og Sofie Lundgaard.
U 17-landsholdet rejser til Italien søndag den 17. marts. Mandag, tirsdag og onsdag er der afsat tid til aklimatisering og masser af træning. Der er således god mulighed for at få holdet spillet sammen, inden den første kamp, detr spilles torsdag mod Slovenien. Der bliver så et par hviledage, inden det søndag går løs mod Island, og så spilles turens sidste kamp onsdag den 27. marts mod værtsnationen Italien.
Fortuna er med de fem spillere største leverandør til holdet. Herefter har Kolding Q fire med, Team Viborg tre, B93 og FC Nordsjælland har hver to og så kommer der en spiller fra Lyseng, Team Odense Q, Vildbjerg SF og AaB. 
No ACF gallery field data found
Flere nyheder