Der skal holdes fast i toppen

07. jun 2016

Fortuna-træneren venter en vanskelig opgave

Når Fortuna Hjørring tager til Århus og stiller op på banen i Vejlby/Risskov Centret mod Skovbakken, er det sæsonens hidtil alvorligste opgave. Der skal simpelthen hentes 3 points med hjem fra Smilets by, ellers bliver der ikke meget grin ud af det!!
Inden kampen i Århus er Fortuna i spidsen af 3 F-ligaen, 2 points foran Brøndby, som Hjørring-pigerne møder på hjemmebane den 18, juni til Guld-Braget.
Fortuna Hjørring forudser, at det bliver vanskelig opgave i Århus.
- Skovbakken på egen bane er altid en svær kamp. Senest spillede de 1-1 med Brøndby, så, selv om vi senest vandt en komfortabel hjemmesejr, bliver Skovbakken langt fra en nem opgave, siger cheftræner Brian Sørensen.
- Vi har haft størstedelen af truppen med diverse landshold, og så er det altid spændende at se, hvilken forfatning spillerne kommer tilbage i.
- Men vi er klar til og hente de 3 point. Så har vi det bedst mulige udgangspunkt til den sidste afgørende kamp om det danske mesterskab mod Brøndby.

Selv om Guldkampen allerede er begyndt at spøge, virker pigerne som om, de evner at tæmme psyken og bringe den på netop det niveau, der skal til, for at yde en god indsats i Århus. Alle er fuldt ud klar over, at koncentrationen skal i top her det sidste trin på vej op mod mestersterskabspodiet!

 

No ACF gallery field data found
Flere nyheder