Falder afgørelsen allerede søndag?

18. maj 2017
redTopbrag 512 LPlacering af billede her

Falder afgørelsen allerede søndag?

Kom til topbrag når Fortuna tager imod Brøndby på Bredbaand Nord Arena
Taber Fortuna til Brøndby søndag eftermiddag, når de to hold kl. 13:30 tørner sammen på Bredbaand Nord Arena, er det danske mesterskab så godt som placeret, Man kan ikke forestille sig, at de to hold mister points i andet end indbyrdes kampe. Et nederlag til Fortuna vil sætte Brøndby fem points foran Fortuna, og den kan ikke hentes.
Men det er bestemt heller ikke Fortunas hensigt at forære noget væk. Der skal simpelthen samles 3 points op på hjemmebanen, Det bringer Fortuna i spidsen et point foran Brøndby. En uafgjort kan holde Brøndby to points foran. En sejr og en uafgjort til hjemmeholdet bevarer spændingen, og så afgøres det hele på Brøndby Stadion i 3F-ligaens sidste spillerunde lørdag den 17. juni i Brøndby.
- Brøndby er langt fra nogen nem opgave. Københavnerne har præsteret godt her i foråret, hvor vi blev slået i pokalturneringens semifinale. Det var på et tidspunkt, hvor vi var meget fokuseret på og kørt i bund efter hårde kampe i Champions League. Nu er vi helt anderledes rustet, og så skal vi hente de tre points på hjemmebanen, siger cheftræner Brian Sørensen.
Der bliver uden tvivl tale om en kvalitetskamp i Hjørring. Begge mandskaber er sat op, og har alle de bedste til rådighed. Dog må Fortuna se bort fra Camilla Kur, der fortsat plages af en muskelskade.
Fortuna håber på, at rigtig mange vil bakke op om holdet, så der for alvor bliver fest på Bredbånd Nord Arena søndag.
 

Flere nyheder