Et rent mareridt for Fortuna…

04. maj 2019

38971188 Scoring 1 0

De brændte chancers kamp, da Fortuna i sidste øjeblik bjærgede uafgjort 2-2 med VSK Århus

Det var lige før, det blev et total-mareridt, da Fortuna lørdag eftermiddag mødte VSK Århus på Nord Energi Arena i Hjørring. Det blev de brændte chancers kamp og grænsede op til mareridtet for såvel spillere som de 159 tilskuere, der havde vovet sig på Nord Energis Arena.
Efter at Fortuna havde været både foran og bagefter sluttede kampen 2-2. Samtidig storsejrede Brøndby 7-0 over Kolding Q, og nu må det siges, at sjællænderne er stukket af efter det danske mesterskab. Fortunas chancer for at nå Brøndby er så teoretisk, at man lige så godt kan lade være at spekulere i den retning.
Kampen startede ellers nogenlunde for Fortuna. Ganske vist blev et par stor chancer misbugt i de første minutter, men det blev 1-0 i det 12. minut, da Sara Holmgaard scorede.

38971189 redning

Herefter blev det den ene misbrugte Fortuna-chance efter den anden, og det kom ikke til flere scoringer i første halvleg.
Selv om det kun var et enkelt måls forspring, troede man på noget positivt i anden halvleg, hvor Fortuna havde fået den ret kraftige vind i ryggen.
Men sådan skulle det ikke være. I stedet tog VSK sig sammen, og seks minutter inde i halvlegen faldt udligningen på et mål scoret af Cecilie Winther Johansen. Nu havde VSK fået blod på tanden. Der blev presset mod Fortuna-målet, og i det 77. minut resulterede det i et straffespark, som Christina Ravn eksekverede og bragte gæsterne foran med et enkelt mål.
Det fremprovokerede et pres fra Fortunas side og et udlignende mål i det 90. minut. Her var det Florentina Olar der spillede fornemt ind over, hvor bolden havnede hos Sara Holmgaard og fra hende placeret i målet til 2-2.
Der var lidt mere tid til at få scoret, men det blev ikke til mere.
2-2 var et slutresultat, som VSK kan være langt mere tilfreds med end Fortuna kan.
Kampen i tal
1-0 efter 12 minutter ved Sara Holmgaard
1-1 efter 51 minutter ved Cecilie Winther Johansen
1-2 efter 77 minutter ved Christina Ravn på straffespark
2-2 efter 90 minutter ved Sara Holmgaard
Gule kort til VSKs Olivia Møller Holdt og Jannie Thomsen
Kampens dommer Kasper Søndergaard Sørensen. Linjedommere Steffen Møller Barchow og Christian Christiansen.
Fortuna spiller igen onsdag kl. 19 på Nord Energi Arene. Her er modstanderen Thy Thisted.

38971190 dribling

No ACF gallery field data found
Flere nyheder