Er HB Køge Fortunas onde ånd?

27. feb 2021

MFSCORING
Endnu engang var det Fortuna, der havde spillet på Capelli Sport Stadium i Køge og igen var det hjemmeholdet der kunne forlade banen med en 1-0-sejr. Nydeligt opbyggende spil kampen igennem, men scoringen udeblev. Til gengæld var Køge effektiv og scorede efter 20 minutter i lørdagens pokalopgør, og så kunne Fortuna, ligesom ved efterårets start på ligaens grundspil, tage den lange tur hjem til Hjørring med et nederlag. Den her gang betyder det, at Fortuna er ude af Sydbank Kvindepokalen.

Kampens resultat og spillets udvikling kunne tyde på, at HB Køge er blevet Fortunas onde ånd. Men det prædikat er det muligt at fjerne, når de to hold allerede om to uger mødes på Nord Energi Arena i Hjørring til den sidste kamp i kvindeligaens grundspil.
MFREDNINGSom sagt blev der præsteret nydeligt i Køge, men Fortuna kunne godt ønske sig lidt mere medgang i afgørende situationer. Helt skarpe afslutninger blev det ikke til, og det var ikke udelukkende spillernes ansvar.
Da Sara Thrige 4 minutter før pausen var på vej mod et frit mål blev hun fældet i straffesparkfeltet. VAR ville ganske givet ikke have været enig med dommer Frederikke Søkjær, der undlod at dømme straffesparket. En udligning på det tidspunkt ville ellers have gjort underværker.
Forinden havde Fortuna haft et par gode chancer, men det kneb med resolut afslutning samtidig med at Køge havde en god portion held.
Emma Snerle sled i det, Olivia Møller Holdt forsøgte sig flere gange, Sarah Thrige var spilskabende og farlig og alle yde en fin indsats, men alle savnede også scoringen.
- Vi taber kampen på de første 20 minutter. Vi kommer simpelthen ikke så godt i gang, siger cheftræner Niclas Hougaard.
- Herefter synes jeg egentlig, at spillerne gør det godt, og vi kunne med lidt mere dommertække være kommet fra Køge med et andet resultat.
Men jeg mener, at vi nu er klar til at tage mod Køge, når de om 14. dage kommer til Hjørring til den sidste kamp i ligaens grundspil.
Niclas Hougaard skal nu bruge de næste dage hjemme i Hjørring til at lade op til den fantastiske kamp i UEFA Womens Champions League mod FC Barcelona i Spanien på onsdag en kamp der kan følges på Viaplay fra kl. 16:45.MFKAMPOMBOLD

Kampen i tal
20. min 1-0 Stephanie Ribeiro
51.min advarsel til Køges Stephanie Ribeiro
59. min. Fortuna udskiftning ind Lise Dissing ud Bri Folds
66. min. Fortuna udskiftning ind Mathilde Carstens ud Indiah-Page Riley
77. min. Fortuna udskiftning ind Lærke Hammer og Rebekka Frederiksen ud Marie Møller Thomsen og Sofie Lundgaard HB Køge udskiftning ind Laura Guldbjerg ud 1-0 Stephanie Ribeiro
90. min. HB Køge udskiftning ind Rosa Elisabeth Horskjær ud Madalyn Ann Pokorny
Kampens dommer Frederikke Søkjær. Linjedommere Simon Blond og Mustapha Hamze

MFSCORIN2

 

No ACF gallery field data found
Flere nyheder