Endnu mere fokus på sponsorer og events

28. feb 2023

Dana Cup:

Dana Cup har ansat den 45-årige Michael Vendelbo som sponsor & eventchef. Michael Vendelbo kommer til Dana Cup fra stillingen som Handelschef for Thisted Handels- og Industriforening, der er koncentreret om Thisted By . Samtidig er han i spidsen for Thy Detailforum.

Mens forventningerne er store i Dana Cup, er der tristhed at spore i Thisted, hvor Michael Vendelbo er en yderst agtet frontfigur i handels- og erhvervslivet . Han har gennem de seneste fire år i Thisted været primus motor i en række aktiviteter, der for alvor har bragt Thy på landkortet, som det sted, hvor der ikke alene er højt til himlen og frisk luft, men også et aktivt erhvervsliv, der formår at besejre de ulemper, der kan ligge i den lidt fjerne geografiske placering.

Michael Vendelbo har en levnedsbeskrivelse, der kommer omkring sportscollege, Flyvevåbnet, tøjbranchen, event-mageri, erhvervspromovering og nu er det altså Dana Cup, der skal have glæde af hans mange talenter.

Fodbolden har ikke haft højeste prioritet, men anden sport fænger. Som basketballspiller i Lemvig har han været med til at præstere på højeste niveau.

Michael Vendelbo har i de seneste år boet i Hjørring og dagligt taget den lange tur til Thisted. Nu vælger han, at privatlivet skal prioriteres på niveau med arbejdslivet, hvilket stillingen – uden 3-4-timers daglig kørsel – giver mulighed for.

Michael Vendelbo indtager sin plads hos Dana Cup den 1. april.

Flere nyheder