En gave en drøm...

10. jun 2021

KarolinesTroje
Sådan en spillertrøje bringer drømme op til overfladen. Efter at have hentet et dansk mesterskab med Fortuna Hjørring i 2020 pakkede Caroline Møller fodboldtasken og rejste sydpå. Hun boltret sig nu i den italienske klub Inter Milan, der hører hjemme i Milano.
Selv om der arbejdes på højtryk i Norditalien, glemmer Caroline Møller ikke sin klub hjemme i Hjørring. Hun har nu sendt en spillertrøje med sit navn og nummer. Den skal indgå i den samling Fortuna har af trøjer fra spillere, der er kommet rundt i Verden.
Da trøjen kom til Hjørring vakte den drømme hos et par af de helt unge spillere, Karoline Olesen og Pernille Sanvig, fra Fortunas succesrige U18DM-hold. De går begge på Dana Cup Academy og modtager den fodboldundervisning, som udspringer herfra.
Med Caroline Møllers trøje i hænderne indrømmede begge pigerne, at det er deres drøm at få en karriere som Caroline Møllers. I fodbold er alt muligt, når man investere sine kræfter i spillet. Det gør de to her, så muligheden for, at deres drøm en dag går i opfyldelse, er reel.
Caroline Møller havde debut i Fortuna i september 2015 og hun nåede 112 kampe på ligaholdet, inden turen gik til Inter.
Dagens to U18-spillere har således et længere forløb foran sig.

Flere nyheder