Elektroniske billetter

08. dec 2020

Billetter 1

Når der, onsdag den 16. december, spilles 16. dels finale i Womens Champions League mellem Fortuna og Pomurje fra Slovenien kommer tilskuerne ind på en billet, der er bestilt og betalt elektronisk.
Udviklingen med elektronisk billet har foregået et stykke tid og er nu - provokeret frem af krav til nøjagtig optælling og diverse COVID-19-kontroller - tages systemet i brug.
Fortuna har etableret samarbejde med firmaet , hvor der nu kan købes billet. Den skal printes og bringes med på Nord Energi Arena, hvor der registreres ved hjælp af scanning.
Jorgen 23- Vi forventer en række fordele, når flexbilletten nu tages i brug, siger Jørgen Dahl, der er ansvarlig for billetsalget til Fortunas kampe i ligaen, pokalen og Champions League.
- Når folk kommer med billetten hjemmefra kan vi hurtigt scanne QR-koden, uden at der skal gå tid med betaling osv.
Vi har også behov for en rimelig præcis optælling af personer på Nord Energi Arena og her er det ny system en stor hjælp.
Vi har premiere på den her form for billetsalg, til kampen i UEFA Womens Champions League. Det billetsalg er allerede sat i gang og jeg håber, at det får en god premiere hele vejen igennem.
Billetsalget er begyndt, og man kommer frem til BILLETKØB HER eller ved hjælp af denne kode:

QR code

 

 

Flere nyheder