Efterår 2016 Kvindeserie Vest

31. okt 2016

10 sejre, 2 uafgjort og 2 tabte kampe i efterår 2016

 

 

De to trænere - Kristian og Jeppe - ser tilbage på et efterår som endte med en flot førsteplads i kvindeserie vest:

"Efter forårets andenplads var spillerne og trænerteamet indstillet på, at det bestemt skulle være muligt at overgå den placering her i efteråret. Efterårets første kamp hjemme mod Vorup var en blandet fornøjelse. Det blev til en sejr på 3-2 med smukke mål og godt spil, dog var det en slem skade til Johanne, den kamp blev husket for. Skader har generelt været en udfordring for holdet i efteråret. Flere har døjet med slemme langtidsskader, og med en meget smal trup, har det til tider været i sidste øjeblik, at de sidste brikker er faldet på plads. Heldigvis er vi en del af en klub, hvor sammenhold er en vigtig dyd, og det har vi kunnet mærke. Når det har knebet med holdudtagelser, har vi fået god hjælp fra 3F, serie 2, U18 og andre grønhjertede piger der lavet planerne for weekenderne om, for at hjælpe os. Det har vi været rigtig taknemmelige for!"

"De fleste af de spillere der har døjet med skader er så småt tilbage, og vi ser frem til at få alle tilbage på banen. I forhold til træning, har vi haft et super samarbejde med u18 DM hvor vi tit har slået pjalterne sammen, og fået en god kvalitet i træningen, ved at byde hinanden op til dans. Det har slået gnister og været et godt match for begge hold!"

"Vi har sluttet sæsonen af lidt blandet, efter førstepladsen blev sikret for et par uger siden. Turen til SUB sidste weekend, blev en udfordring af de helt store, med punkteret bil på motorvejen, uvished om hjemtransport og en meget skidt kamp der endte 3-3! I sæsonens sidste kamp på hjemmebane mod Mejrup der kunne sikre overlevelse med en sejr, blev der underholdning for alle pengene. En 7-5 sejr til os, og flere store overraskelser på måltavlen, gav en god afslutning på efteråret."

 

KV

 

"Vi fortsætter træningen både ude og inde indtil december, hvor der bliver en lille pause hen over julen, og så er vi klar til foråret, hvor målet er at være med i den sjove ende, og gerne med i spillet om en oprykningsplads til 1.Division. Tilbage er der kun at sige, tak for en god sæson til alle 34 spillere vi har haft med i de 14 kampe, og alle andre der har hjulpet, heppet og støttet os gennem efteråret!"

- Kristian & Jeppe

No ACF gallery field data found
Flere nyheder