Efter to nederlag skal det gerne være sejr i Køge

12. maj 2021

HBKoge 37J3613revanchex

Når Fortuna torsdag kl. 16 møder HB Køge på sjællændernes hjemmebane er det Fortuna, der har revanche til gode. I februar tabte Fortuna i Sydbank Pokalen på Køge Stadion og den første ligakamp i april blev tabt på Nord Energi Arena i Hjørring. Så nu er det kun en sejr, der tæller.
Det er også nødvendigt med sejr, hvis Fortuna skal bevare sin teoretiske mulighed for en plads i Champions League.
Forud for torsdagen kamp ligge HB Køge på ligaens førsteplads med 22 points efterfulgt af Brøndby med 20 points. Fortuna indtager med 13 points tredjepladsen. Med fem kampe tilbage er Fortuna tvunget til at hente maksimalt udbytte, hvis holdt skal nå op til de to i toppen, og så skal der endda hjælp til ude fra.Stillingenklar
Der er lettere optimisme blandt Fortunas spillere efter seneste kamp mod FC Nordsjælland. Her kunne holdet rejse hjem med en 3-1-sejr. Hermed var det blevet til 7 points i de seneste tre kampe.
Men modstanderen har også al mulig grund til at se lyst på tingene. Senest bragt HB Køge sig på førstepladsen med en udesejr over Brøndby.
Fortuna står overfor nogle særdeles afgørende dage. Efter torsdagens kamp, skal spillerne være på mærkerne igen søndag, når det kl. 14 går løs hjemme på Nord Energi Arena.
Ved søndagens kamp mod Brøndby er der adgang for 500 tilskuere.

No ACF gallery field data found
Flere nyheder