Der skal scores i sidste hjemmekamp

05. maj 2019

Red 37J5611

Fortuna har respekt for Thy Thisted, der har præsteret godt i de seneste kampe
Sidste hjemmekamp i slutspillet onsdag aften skal gerne blive en fodboldmæssig oplevelse. I Fortuna-lejren er man i hvert fald opsat på at yde, og vise noget af det spil, som man så ofte har set Hjørring-spillerne brillere med.
Nu er cheftræner Carrie Kveton og hendes spillere parat til at tage i mod thyboerne,
- De har haft en fortjent succes i de seneste kampe, hvor det er blevet til sejre over VSK og Kolding, og de har vist fremgang, så det bliver en udfordring. Vi tager ikke let på en modstander, og naturligvis heller ikke på Thisted, siger cheftræner Carrie Kveton.
-Vi vil fokusere på at levere en toppræstation i den her kamp.
Vi har spillet rigtig godt i de sidste par kampe, med dominans i boldbesiddelse, og der er skabt farlige chancer. Nu skal vi bare være lidt skarpere frem til afslutning, så vi kan få succes med fortjente scoringer og højere cifre på måltavlen.
Fortuna er sikre på sølvmedaljerne i årets danske mesterskab. Efter uafgjort hjemme mod Brøndby for et par kampe siden har muligheden for guldet være ganske teoretisk, og den blev det endnu mere, da det lørdag blev uafgjort mod VSK. Med et pointforspring på seks, kan Brøndby føle sig så godt som sikre på mesterskabet.
Fortuna kan så spille helt uden nerver, og det må alt andet lige være med til at højne spillets kvalitet.
Kampen på Nord Energi Arena onsdag fløjtes op kl. 19.

No ACF gallery field data found
Flere nyheder