Der skal hentes tre points i Kolding

20. nov 2018
Red Karen H 37J27301
Skal Fortuna bevare sin pæne placering som nr. to i 3F-ligaen, er der krav til sejr i de tre sidste kampe i grundspillet. Den første af de tre kampe spilles onsdag kl. 19:00 på Autocentralen Park i Kolding. Her skal Fortuna op imod ligaens nr. 5 - Kolding Q - der ikke har tabt en ligakamp siden nederlaget på 2-1 til Fortuna på Nord Energi Arena i Hjørring lørdag den 27. oktober.
Traditionen tro er opgørene mod Kolding Q uforudsigelige. Kampene udvikler sig som regel til spændende fight hvor det så i den seneste tid har været Fortuna, der har trukket det længste strå.
Kolding møder op til onsdagens kamp ned en lørdags-sejr på 5-0 over B93 i bagagen, mens Fortuna også har en kampbaggrund, der giver anledning til optimisme. Lørdag rejste holdet sig med en 5-1-sejr over BSF. Det betyder, at holdet, der spillede en fremragende kamp lørdag, er tilbage på banen efter det meget kedelige 4-0-nederlag til Brøndby.
I kampen mod BSF viste Fortuna aggressivitet lige fra første dommerfløjt, og der blev - ikke mindst i 2. halvleg - spillet noget af grundspillets bedste fodbold.
- Vi håber, at vi kan forsætte vores takter fra 2 halvleg i lørdagens kamp mod BSF - hvor vi spillede god fodbold med bevægelse i vores spil, siger assistenttræner Peter Enevoldsen.
- Dejligt, at vi fik gang i målscoringen igen. Vi glæder os til at spille på Kolding Stadion fremfor på en kunstbane.
Efter onsdagens kamp skal Fortuna igen på banen lørdag i København mod B93. Københavnerne spillede sig op i 3F-ligaen til denne sæson, og det har været noget af en barsk modtagelse. B93 befinder sig helt i bunden med kun to points.
No ACF gallery field data found
Flere nyheder