Der er 3 points at glæde sig over

22. apr 2018
maalscorer 37J0955
Slutfacit - 3 turneringspoints - er hvad der er at glæde sig over efter 3F-kampen på Nord Energi Arena søndag eftermiddag. Fortuna - førerholdet i 3F-ligaen - sikrede sig en fortjent om end alt for lille 1-0-sejen over rækkens nr. 3 BSF. Hermed er Fortuna på en suveræn førsteplads, 5 points foran Brøndby, der lørdag for alvor satte points til i kampen mod Kolding Q. Brøndby fik et af sine sjældne nederlag, da Kolding vandt så sikkert som 4-1.
Men søndag var det altså Fortuna, der gjorde sin pligt og trak 3 points i hus.
Kampen igennem stod der Fortuna på spillet, men det kneb, som man desværre har oplevet i de seneste kampe, med afslutningerne, så man gik til pause med stillingen 0-0.
Da holdene kom på banen til 2. halvleg var der ikke tvivl om, at Fortuna-spillerne havde fået besked om, at være mere målsøgende. Efter et par store chancer lykkedes det så i kampens 56. minut.
Det var Frederikke Thøgersen, der sled sig igennem med et par hurtige træk og sendte bolden i mål til 1-0.
Nu havde de 312 tilskuere håbet på en lidt mere livlig oplevelse med scoringer. Det blev ganske livligt, men scoringerne udeblev.
Et par gange kom BSF ganske tæt på Fortuna-målet, og Fortuna kan takke sin amerikanske målmand Hannah Seabert for, at der ikke blev udlignet, da hun var helt alene med en af BSF’s angribere.
Hele anden halvleg ventede man på en Fortuna-scoring, men den udeblev.

Duel 37J0849
I de seneste kampe har Karoline Smidt været den mest målsøgende, så hun var savnet, da hun ikke kom på banen i 2. halvleg. Et mindre slag over det ene knæ medførte, at man valgte at skåne Karoline Smidt, så hun er helt på toppen i Fortunas næste kamp, der er på udebane mod rivalerne fra Brøndby.
I pausen skiftede Fortuna Karoline Smidt ud med Sara Thrige, og i løbet af halvlegen kom Ida Guldager ind i stedet for Agnete Nielsen.
BSF skiftede Cecilie Pederen ind i stedet for Amalie Thestrup og Isabell Nederby gik ud til fordel for Laura Guldberg.
BSFs Isabell Nederby fik et gult kort.
 
Duel 37J0882
No ACF gallery field data found
Flere nyheder