Der blev kæmpet i San Sebastian

17. aug 2018
16-årige Lise Dissing debuterede med scoringmaalmand og maalscorer 2
Atletico Madrid var en stor mundfuld for Fortuna - alligevel kæmpede pigerne fra Hjørring bravt, og de var meget tæt på at levere en mindre sensation. Der skulle skydes straffespark, inden spanierne havde sikret sig finalepladsen i Gipuzkoa Elite Women Football Cup i San Sebastian fredag eftermiddag.
Atletico Madrid sad på spillet lige fra starten, men det kneb med effektiviteten, når man nærmede sig og kom ind i Fortunas straffesparksfelt, hvor der blev gået til sagen. Fortunas amerikanske målmand, Hanna Seaberth, stod for en enorm præstation, og tog næsten humøret fra Atletico-spillerne. Man sad dog med den fornemmelse, at spanierne kunne score, hvornår det skulle være. Tæt på var de da også, da der blev dømt straffespark, men også det blev brændt.
maalscorerTil gengæld oplevede man en ganske enestående præstation, at Fortunas purunge Lise Dissing. Den kun 16-årige spiller og elev fra Dana Cup Academy scorede i sin debutkamp blandt Fortunas 3F-spillere. På et meget specielt langskud sendte hun bolden uden om den spanske målmand til 1-0. Den stilling holdt til ganske få minutter før tid, Men så lykkedes det for Atletico Madrid at udligne. Man skulle så afgøre kampen på straffespark og her levered spanierne "fuldt hus", mens Fortuna havde en enkelt svipser.
Fortuna skal nu spille om turneringens tredjeplads i en kamp på søndag kl. 10:30. Modstanderen er Real Sociedad fra San Sebastian. Finalen, der spilles søndag kl. 13, stå mellem Fortunas besejrer Atletico Madrid og Paris Saint-Germain.
 IMG 1206
No ACF gallery field data found
Flere nyheder