Delte points med oprykkerne

11. aug 2019

Redigeret IMG 4605
Fortuna måtte lørdag stille sig tilfreds med et enkelt points i 0-0 kampen i Gjensidige Kvindeliga mod Farum/Nordsjælland. Oprykkerne fra Sjælland valgte en meget defensiv taktik, som Fortuna ikke havde et tilstrækkeligt modtræk til, men i stedet blev påvirket af. Kampen blev således ikke specielt underholdende for de 267 tilskuere i Right to Dream Park.
1. halvleg blev en meget afventende oplevelse og man gik til pausen ved stillingen 0-0.
Der blev spillet i et lavt tempo, som ikke affødte større chancer, men et par skud blev det da til. De var dog placeret uden for målet.
Farum/Nordsjælland spillede mere afventende end Fortuna, hvilket man kan forvente af et netop oprykket hold. Chancerne var da også let talte.
Fortuna kom ind til anden halvleg og meldte, ud med mere tempo. En indskiftning af Agnethe Nielsen, der afløste Lise Dissing, satte liv i spillet og det blev da også til et par nærgående forsøg, men scoringerne udeblev.
Farum/Nordsjælland kom lidt mere ind i kampen, og den tidligere Fortuna-spiller, Florentina Olar, var tæt på at afgøre kampen. Men hendes forsøg blev bremset.
Det blev en yderst fair-spillet kamp godt ledet af en nordisk dommertrio med svensk dommer inden for stregerne.
Farum/Nordsjælland er et positivt bekendtskab i ligaen, og holdet virker opsat på at placere sig i øverste halvdel.
Fortuna stiller i år med et meget ungt hold. Der er meget talent og der er ikke tvivl om, at der sker noget positivt efterhånden som rutinen etableres.
Kampen i tal:
Udskiftninger
Fortuna 45. minut ud Lise Dissing ind Agnethe Nielsen, 82. minut ud Caroline Møller ind Ida Guldager.
Farum/Nordsjælland 62. minut ud Amalie Vangsgaard ind Büsra Barut, 72. minut ud Camilla Kur ind Linnea Borbye, 79. minut ud Anna Karlsson ind Esther Rønn.
Fortuna har næste kamp allerede onsdag aften, hvor der er sæsonpremiere på hjemmebane. Modstanderen onsdag kl. 18:30 på Nord Energi Arena er Thy/Thisted.

Traengsel IMG 4622 red

Mens der kunne være trængsel ved målet var der masser af ledige pladser på tribunen. Der skal gerne komme flere tilskuere end de 267, der lørdag var i Right  to Dream Park, når Gjensidige Kvindeliga skal blive en rigtig succes.

Flere nyheder