De unge viser vejen!

07. mar 2020

RED Fortuna Brondby 3

U18 DM Fortuna-Brøndby blev en fodboldmæssig kæmpeoplevelse i de første 45 minutter
Fortunas unge spillere på U18 DM viser vejen. Normalt er det jo de unge, der skal leve op til de mere rutinerede spilleres indsats og resultater. Lørdag leverede Fortunas U18 DM-spillere så en indsats, hvor spillerne på klubbens ligahold godt kunne hente inspiration fra. Efter eminent spil kunne Fortuna-pigerne forlade kunstgræsbanen i Park Vendia med en sejr på 5-1 over Brøndby.
Op til kampen var der en del spekulationer om, hvorledes Fortuna, der topper i rækken, kunne klare sig mod nummer to Brøndby. Men allerede efter to minutters spil, og uden at Brøndby havde rørt bolden viste Julie Winther Nielsen vejen ved at score til 1-0.

Så skulle der gå 26 minutter inden det blev 2-0 ved Camilla Rishøj Carlsen. Efter yderligere 12 minutter sørgede Julie Haugaard for 3-0 og Amanda Jacobsen Andradottir scorede sikkert på straffespark til pausestillingen 4-0.RED Fortuna Brondby 2x
Første halvleg var en helt igennem fodboldmæssig oplevelse. Med flydende, sikkert og kreativt spil brillerede Fortuna-pigerne og trængte Brøndby totalt i defensiven. Det var ikke til at se, at det var to tophold, som mødtes. Der var klasseforskel med Fortuna på 1.klasse.
Anden halvleg blev knap så spændende, med Fortuna bevare overblikket og roen, så der var på intet tidspunkt tvivl om, hvor sejrene skulle placeres. Det var kun et spørgsmål om, hvor stor den skulle være.
72 minuRED Fortuna Brondbytter inde i kampen scorede Julia Amby Kristensen til 5-0. Og så lykkedes det for Brøndby at klare et trøstemål kampen 5-1-resultat.
I lørdagens kamp viste Fortunas unge vej, og levede op til de anerkendende ord, som klubbens formand, Birgit Christensen fremførte i sin beretning torsdag aften. Fortuna er en klub, hvor de unge går i front!

Flere nyheder