De unge fik chancen

02. sep 2021

IMG 2041 kopier
Pokalkamp med en sikker sejr. 0-5 i Frejaparken mod 2. divisionsholdet fra Aalborg Freja, som kæmpede ganske bravt, men måtte erkende, at der er et rimeligt stort spring fra 2. division til Gjensidige Kvindeliga.
For Fortunas målmand Line Johansen blev det en aften, hvor der var stor mulighed for at nyde det gode vejr. Kun en enkelt gang nærmere Freja-spillerne sig Fortuna-målet. Det fremgik helt klart af spillet, at aalborgenserne gik på banen for at begrænse et nederlag. Det var egentligt en skam. Man kunne lige så godt have taget nogle chancer og fremprovokeret afslutningssituationer.
Fortuna benyttede aftenen til at eksperimentere. Flere af stamspillerne, der har trukket et stort læs i sæsonens første fire turneringskampe, blev skånet, og så fik fire helt unge spillere chancen.

FIRE DEBUTANTER kopierTo af dem kommer fra Dana Cup Academy, en er "egen avl", og tæt knyttet til akademiet, og så er en kommet til Fortuna fra Australien.
De fire spillere figurerer i liga-truppen, og onsdag aften fik de altså chancen for at vise deres færdigheder.
Med sejren var Fortuna videre i Kvindepokalturneringen. Her er det foretaget lodtrækning til næste runder, hvor Fortuna trak Stige Boldklub 2017. Den fynske klub blev kåret til bedste serieklub i den netop afsluttede runde. Kampen på Fyn er programsat til den 29. september, men det er muligt, at der pilles ved datoen. Der skal dog spilles senest den 28. oktober,
Kampen i Frejaparken forløb således:
6. minut 0-1 Asii Berthelsen
26. minut 0-2 India-Paige Riley
57. minut 0-3 Laura Frank
65. minut 0-4 Mathilde Carstens
91. minut 0-5 Janelle Cordia
Kampens dommer Lars Østergaard Poulsen. Linjedommere Lars Winther Nielsen og Claus Tranholm

Flere nyheder