De suveræne tophold delte points

17. jun 2017

Glade maal FT

Det blev 2-2 i Brøndby hvor Fortuna var på besøg hos årets danske mestre

Dansk kvindefodbold har to suveræne tophold - Brøndby og Fortuna Hjørring. I år var det Brøndby der trak det længste strå ved at blive såvel danske mestre som pokalvinder i 2016 var det Fortuna, der løb med The Double.
Lørdag mødtes de to hold på Brøndby Stadion. Selv om mesterskabet inden kampen var placeret i Brøndby blev det et helt igennem spændende og velspillet opgør. Som så mage gange tidligere endte det uafgjort. Denne gang 2-2, hvilket vil sige at de to hold har spillet lige op i indbyrdes opgør her i slutspillet.

Thogersen

Fortuna chokstartede ellers. Det var kun spillet 3:30 da der stod 0-1, på en elegant scoring af Frederikke Thøgersen.
Føringen holdt i 36 minutter inden Sofie Svava på et velplaceret langskud bragte balance i regnskabet.
Stillingen ved pausen var således 1-1.
I anden halvleg var Brøndby kraftigt motiveret og ville gerne vise, at mesterskabet var på de helt rigtige hænder.26 minutter inden det blev til scoring En velplaceret Rikke Sevecke sendte bolden i mål på hovedstød.
Den ville Fortuna ikke lade sidde på sig. Der blev kæmpet bravt og 11 minutter før tid scorede indskiftede Sarah Dyrehauge fa en meget spids vinkel til slutstillingen 2-2.
Undervejs indkasserede Fortuna tre gule kort til Jeanelle Cordia, Tuija Hyyrynen og Camilla Kur.
I 2. halvleg foretog begge hold udskiftninger. Hos Brøndby udgik Mie Leth Jans, Stine Larsen og Sofie Svava. De blev erstattet af Emilie Henriksen, Marie Hovmark og Fatima Al-ful.
Hos Fortuna udgik Frederikke Thøgersen, Tuija Hyyrynen og Camilla kur. De blev erstattet af Sarah Dyrehauge, Caroline Rask og Caroline Møller.

Der var 620 tilskuere til kampen i Brøndby.

solvtaarer

Mens Brøndby fik pokal og guldmedaljer måtte Fortuna tage til takke med sølvmedaljerne. Man er dog indstillet på at de skal forgyldes i den kommende sæson, hvor såvel Brøndby som Fortuna også skal ud i internationale opgør i UEFA Womens Champions League.

No ACF gallery field data found
Flere nyheder