DC Mini og deltagerne soler sig I Park Vendia

19. maj 2023

 

Bedre kunne det ikke - rent vejrmæssigt - være, da det fredag gik løs i Dana Cup Mini i Park Vendia i det centrale Dana Cup-område. Der blev skruet op på fuld blus og i løbet af dagen er der spillet 60 kampe, så man nu , efter to dage med Dana  Dub Mini, er oppe på at have afviklet 93 kampen, og der resterer51 kampe, som spilles lørdag.

Piger og drenge i alderen 10-16 år har deres store oplevelse med fodbold, og der bliver leveret den ene store indsats efter den anden på banen.

Fredagen bragte også store oplevelser fra sidelinjen. Størsteparten af de mange der solede sig og nød spændingen var tilskuere, som havde tilknytning fra de aktive, men også en del fra lokalsamfundet brugte Mini Dana Cup til en sommerlig oplevelse.

Uden for banen har de aktive adgang til en række oplevelser.

Torsdagen blev rundet af med diskotek, og mens de unge dansede videre fredag aften, deltog trænere og ledere i et specielt leder-arrangement.

  • Det er min absolutte opfattelse, at alle morer og hygger sig, samtidig med, at der bliver gået til den på fodboldbanen. Jeg tror og håber på, at det her er noget, som er kommet for at blive, sig Dana Cups direktør Jette Andersen.
  • Vi skal naturligvis igennem en grundig evaluering, når gæsterne er rejst hjem. Vi skal forholde os til deltagernes tilbagemeldinger, og der er meget, som skal vendes og drejes. Et er dog sikkert: Der skal træffes en hurtig beslutning, og jeg håber helt klart, at vi igen næste år skal mødes omkring Dana Cup Mini Kristi Himmelfartsdag den 9. maj 2024.

 

No ACF gallery field data found
Flere nyheder