Om turneringen

Dana Cup Orientering

Kære Dana Cup hjælpere
- vi har brug for dig!

❤️ POWERED BY PASSION ❤️

Kære Frivillige,

Efter to år uden Dana Cup er vi nu glade for at meddele dig, at vi i år får lov til at afholde Dana Cup i uge 30. Det er 39. gang.

Dana Cup tryller smilet frem hos de mange tusinde, som besøger turneringen i uge 30. Og netop med din hjælp som frivillig ved turneringen, yder du et bidrag, der betyder, at vores gæster får en fantastisk oplevelse.

Turneringen afvikles i år fra mandag den 25. juli til lørdag den 30. juli. I den sammenhæng har vi netop brug for din indsats som en af vores frivillige.

I år tester og bruge vi et nyt frivilligsystem, CrewPlan. Med det opnår vi at den optimale organisering og kommunikationen med dig og alle de andre frivillige kommer i top. Vi er overbeviste om, at et system som CrewPlan er med til at gøre det endnu nemmere for dig som frivillig ved Dana Cup.

Bliv en del af vores Dana Cup familie i 2022 ved at læse mere om vores afdelinger og tilmelde dig her
(Frivillige afdelinger - Dana Cup).

Når du har udfyldt tilmeldingsblanketten, gennemgår vi hurtigst muligt din ansøgning og du vil efterfølgende modtage en mail. Hvis ikke du modtager mailen, bedes du se efter i dit spamfilter. Vagtplanerne for afdelingerne bliver offentliggjort på CrewPlan senere, og du får igen besked pr. mail.

Hvis du har spørgsmål ang. tilmelding eller andet, er du meget velkommen til at kontakte Nanna Mikaelsen alle hverdagen mellem 08.00 - 16.00 på frivillig@danacup.dk eller pr. telefon +45 30 94 23 28.

Vi byder gerne flere frivillige velkommen i vores fantastiske familie, så hvis du kender en, som har lyst til at få en sjov og oplevelsesrig uge - må du meget gerne opfordre vedkommende til at tilmelde sig.

Som hjælper i Dana Cup får du:

• ✅ Mulighed for at møde mennesker fra hele verden
• ✅ En Dana Cup T-shirt
• ✅ Fuld forplejning når du er på vagt
• ✅ Invitation til børnehjælperfest i august/september
• ✅ Invitation til den store hjælperfest i september
• ✅ Drikkevarer til favorable hjælperpriser i Fortuna Baren
• ✅ Og ikke mindst hyggeligt og socialt samvær med en masse dejlige mennesker


Vi ser meget frem til at se dig igen i år til Dana Cup 2022.

Tilmeld dig som frivillig til Dana Cup 2022 her

Kontakt

Dana Cups kontor:

Nanna Mikaelsen : tlf.: 30 94 23 28

Daglig åbningstid: 08.00-16.00