Dana Cup Verden rundt med Mycujoo

14. jul 2019

 37J2306redx

Dana Cup har indgået samarbejdsaftale med det verdensomspændende streamingselskab Mycujoo, der er førende på området med streaming af en række sportsgrene - ikke mindst fodbold.

Mycujoo er kendt i Hjørring, hvor Fortuna i de seneste år har benyttet denne platform, når der streames fra liga- og UEFA-kampe.
- Med det her udvidede samarbejde får vi en garanti for, at man kan følge en meget stor del af kampene på Dana Cup. Allerede her i 2019 bliver omkring 400 kampe sendt fra Hjørring, ud på internettet og hele Verden rundt. Så kan bl.a. familie og venner følge børnenes og de unges fodboldspil. Det har stor betydnings for Dana Cup, at man på den måde udbreder kendskabet til og oplevelsen ved vores turnering, siger informationschef Torben Vandsted fra Dana Cup.
Dana Cup 2019 åbnes mandag den 22. juli. Så er omkring 20.000 unge fra hele Verden i gang med spillet på banerne i Hjørring-området. Og så er det altså, at den internationale begivenhed - via Mycujoo - kommer på jordomrejse!
- I år streamer vi fra seks baner i Park Vendia-området og i Højene, ligesom der bliver sendt finalekampe fredag og lørdag fra Nord Energi Arena. Tanken er, at vi år efter år gerne vil udvide antallet af streamingbaner. Det er dog afhængigt af, at vi fortsat kan skaffe frivillige til optage-opgaven
I øjeblikket glæder Dana Cup sig over, at der gennem den nye samarbejdsaftale med Mycujoo bliver sat yderligere gang i den internationale udvikling.

No ACF gallery field data found
Flere nyheder