Dana Cup Travel vinder af "Succesvirksomhed 2019"

29. aug 2019

Dana Cup SportsCenter success 00000003

Der er i de senere år fornemmet stigende aktivitet hos Dana Cup Travel a/s - den Dana Cup-ejede virksomhed, der har til huse i Hjørrings tidligere vandrerhjem på Børge Christensens vej 5.

Og nu er det ikke blot i ejendommen i Park Vendia, man fornemmer aktiviteterne. Den ¨forretningsmæssige¨ udvikling er også registreret hos de to virksomheder - SparNord og BDO - der med erhvervsprisen ’Succesvirksomhed 2019’ anerkender de virksomheder, som kontinuerligt lykkes med at skabe vækst og stærke finansielle resultater.
Fra overrækkelsen af vinderstatuetten. Fra venstre er det Kim Winther, BDO, Mads Pedersen, SparNord, køkkenchef Carsten Olsen, salgs- og eventchef Dennis Morild og daglig leder Bob Andersen
Billede 1 statuettexOnsdag var der besøg af repræsentanter for Erhvervsprisen, som Spar Nord og BDO har indstiftet her i 2019, for at hylde eliten af mindre og mellemstore virksomheder i dansk erhvervsliv. Det er virksomheder, som leverer et særligt bidrag til vækst og velstand i lokalområderne og til dansk økonomi som helhed. Af de 1000 danske virksomheder, der har gjort sig fortjent til hæderen, er der 200 i Nordjylland og blandt dem befinder Dana Cup Travel sig altså. Det er et ganske fornemt selskab. For at være en succesvirksomhed skal man som minimum kunne præsentere:
• Vækst i resultat før skat hvert år de seneste fem år
• Soliditetsgrad over 15 % i det seneste regnskabsår
• Vækst i egenkapitalen målt over de seneste fem år
• Evnen til at skabe resultater med det givne kapitalgrundlag.

 

Hos Dana Cup Travel er der glæder over, at der sættes pris på de bestræbelser, der lægges for dagen. Gennem de seneste år er der lavet et enormt arbejde for at trække sportsudøvere og andre til træning og ophold på Dana Cup Sports Center, og der er intensiveret på øvrige områder, så der er en god udnyttelse af faciliteterne.
Et af de seneste initiativer er ansættelse af "Den skaldede kok" Carsten Olsen, der sammen med centrets øvrige personale har skabt enorm aktivitet og kreeret events, som salgs- og eventchef Dennis Morild kan komme ud til et udvidet kundegrundlag med.
Det er øget aktivitet og ansvarlig økonomisk styring, der skal bringe Dana Cup Travel a/s endnu videre.

Flere nyheder