Dana Cup SportsCenter og FiberHallen slår dørene op

08. apr 2018
 Dennis red IMG 0654
- Det er også meget andet end sport!
Dana Cup Sportscenter åbner for nye muligheder og aktiviteter. Der er masser at byde på i Park Vendia og ikke mindst hos Dana Cup SportsCenter. Faciliteterne er mangeartede og omgivelser perfekte til utallige aktiviteter.
Disse kendsgerninger går Dana Cup SportsCenter nu i gang med at udforske og udnytte.
Og - en ting er sikker: Centret er også meget andet end sport!
Med ansættelse af 49-årige Dennis Morild, der tiltrådte hos Dana Cup SportsCenter den 1. marts, satses der på en aktivitetsforøgelse, hvor de perfekte aktivitetsmuligheder bliver udnyttet.
Der satses på, at det bliver en vare der kan afsættes såvel hjemme- som på eksportmarkedet.
Norske, svenske og tyske grupper benytter allerede i stor udstrækning Dana Cup SportsCenter.
- Det er virksomheder, foreninger, organisationer offentlige institutioner og private, der kan få gode oplevelser med ophold, kursus, eventrelaterede indslag og sundhedsmæssige aktiviteter her i området. Der er rige muligheder for, at få et godt udbytte af faglige kurser, motionere og dyrke den sociale side her i Dana Cup SportsCenter, siger Dennis Morild.
- Området har meget at byde på takket være alsidige faciliteter, og det er naturligvis ikke kun i Dana Cup-ugen man skal udnytte disse ressourcer.
Vi har udarbejdet et katalog, der rummer kurser, camps, lejrskoler, familiemuligheder, festideer og meget mere.
En af de første ting. Jeg vil forsøge at gøre omgivelserne interesseret i, er en såkaldt "Company Day", hvor vi er rammen for virksomheder, der satser på at ryste medarbejderstaben sammen med henblik på at indstille den på en progressiv fremtid.
Så gør det i øvrigt ikke noget, at det også er hyggeligt. Vores gæster skal huske os for noget positivt, når de er tilbage i de daglige omgivelser.
Med de forskellige sportsfaciliteter i hallerne og ude samt sportscentrets kvalitetskøkken, spise- og opholdslokaler har vi omgivelserne, som vore gæster kan give deres eget indhold.
Vi tager os af de praktiske forhold, og så fylder gæsterne deres eget relevante indhold på!
I den nærmeste tid besøger Dennis Morild en række lokale virksomheder og institutioner for at "sælge varen". Samtidig håber han på, at private, der vil have en særlig oplevelse, en familiefest eller anden sammenkomst henvender sig til Dana Cup SportsCenter.
Dennis Morild træffes: Dana Cup SportsCenter
Telefon: +45 98 92 67 00 Direkte: +45 51 51 95 97
E-mail: dennis@danacup.dk
Velkommen til Dana Cup SportsCenter og FiberHallen - Dana Cup SportsCenter
Dennis Fiber IMG 0656
No ACF gallery field data found
Flere nyheder