Dana Cup og Nike - Just do it!

24. jun 2020

press fortuna dc20
Nye og langvarige aftaler er på plads
Verdens største sportsbrand Nike er fra den kommende sæsons start officiel tøj- og udstyrssponsor for Fortuna Hjørrings Gjensidige Kvindeliga-hold. Samtidig er Nike med når Dana Cup skal på Banen igen fra 2021.
Den ny aftale strækker sig over fem år. Nike har samme DNA som både den store internationale ungdomsfodboldturnering, Dana Cup, og dansk kvindefodbolds førende klub, Fortuna Hjørring. Alle tre bærer et stærkt ønske om - gennem sport - at forene verden, så alle befinder sig på lige fod.
- Vi ser frem til samarbejdet med Nike her, hvor vi går ind i et nyt årti med Dana Cup-turneringen og topholdet i kvindernes liga, Fortuna Hjørring, siger direktør i Dana Cup, Jette Andersen.
-Vi ved, at Nike stræber efter at bringe innovation og inspiration til atleter Verden over. Gennem Nike kan vi inspirere vores Dana Cup-deltagere og vores spillere i Fortuna Hjørring. Med de værdier og visioner, vi arbejder ud fra, er det et krav, at vi har stærke partnere. Det får vi med Nike og SPORTMASTER.
- Som kommerciel chef, er jeg stolt over at Nike og SPORTMASTER har valgt at samarbejde med verdens tredje største fodboldturnering! De ser begge mange positive muligheder i samarbejdet, siger Mads Toudal Larsen. - For os er det at arbejde med verdens største sportsbrand med til at hæve barren for både Dana Cup og Fortuna Hjørring. De passer fantastisk ind sammen med alle vores andre stærke partnere.
Her, hvor Nike kommer med på banen, takker vi New Balance, som vi gennem de seneste år har haft et fremragende samarbejde med. Vi ønsker dem al held og lykke!
- Nike Team er stolte af at samarbejde med dedikerede hold, hvor Fortuna Hjørring har vist gennem flere år, at være iblandt disse hold på imponerende vis. Vi er sikker på at det hårde arbejde, og den dedikation der reflekterer klubbens medlemmer og fans i Fortuna, symboliserer Nike på bedste vis. Vi ser også frem til samarbejdet med Dana Cup fra 2021, og glæder os til at byde jer velkommen i Nike familien. Jeres fantastiske arbejde, både på og udenfor banen reflekterer Nike på bedste vis, i et fælles mål om at bringe inspiration og innovation til atleter verden over, siger Frank René Jensen - Nike Team ansvarlig i DK.
I august affyres det officielle startskud på det nyetablerede samarbejde mellem på den ene side Fortuna og Dana Cup og på den anden Nike og SPORTMASTER. Det er et firkløver, der samlet vil få stor betydning, ikke alene i Hjørring, men for kvindefodbolden i hele Danmark.
Det samarbejdende firkløver:
Dana Cup Hjørring og Fortuna Hjørring

Nike og SPORTMASTER

No ACF gallery field data found
Flere nyheder