Dana Cup indtager Hjørring

19. jul 2017
Rutebilledex
Mandag aften den 24. juli kommer hjørringenserne til for alvor at mærke, at der er Dana Cup-uge.
15.000 unge mennesker går med i optoget fra Park Vendia til Nord Energi Arena (Hjørring Stadion) hvor den officielle åbning af Dana Cup finder sted.
- Vi bliver nok årsag til nogle trafikale forstyrrelser, og beboerne i området, hvor åbningsoptoget passerer, generes lettere i et par timer mandag aften, men vi kan til gengæld love en helt igennem glad og festlig oplevelse, siger Dana Cups sikkerhedschef Jens Jørgen Møller Nielsen.
- Ruten gennem byen passerer gennem et blandt område, hvor der er såvel boliger som erhverv. Og der er altså perioder, hvor man ikke kan komme frem eller tilbage.
Vi følger den ruten, der er gået igennem samtlige 36 år, der har været Dana Cup, og der er kommet stadig flere med i optoget.
Hjørringenserne har traditionelt taget godt imod optoget, og benyttet aftenen til en festlig afveksling.
Vi sørger for, at der bliver lukket efter optoget hurtigst muligt.
Der startes fra Park Vendia kl. 19:00 og de sidste hold går ind på Energi Nord Arena ved 20-tiden. I den periode, vil der være spærret af på flere strækninger i området, men afspærringen fjernes lige så snart optogets bagtrop har passeret.
Vi beder folk om at bære over med os, og samtidig glæde sig over, at Hjørring ungdommelige sommerbebuder er kommet til byen
Flere nyheder