Dana Cup Academy

21. aug 2017

 

Dana Cup Academy udvikler kvindelige fodboldspillere på højeste eliteniveau

Dana Cup Academy tilbyder danske og udenlandske kvindelige fodboldspillere personlig udvikling med fodbolduddannelsen som udgangspunktet, men hånd i hånd med anden uddannelse tilpasset den enkelte elev.

Akademiet har 1. klasses fysiske rammer og højt uddannede trænere.

Skolegang og studier tilpasses den enkeltes ønsker og niveau og kan foregå på et bredt udvalg af uddannelsesinstitutioner tæt på Dana Cup Academy.

Målgruppe og varighed:
Dana Cup Academy henvender sig til de dygtigste og mest entusiastiske piger fra både ind- og udland. Eleverne udvælges på baggrund af såvel sportslige som personlige kvalifikationer.

Som udgangspunkt henvender akademiet sig til spillere i årgang U16, U17, U18 & U19. 

Matchning og udenlandstur:
Eleverne på Dana Cup Academy matches på hold svarende til deres niveau og alder, f. eks. 3F Liga, 1. division, U18 og U16. Det kan være i regi af Fortuna Hjørring eller i andre klubber efter spillernes valg.

Dana Cup Academy deltager i både træningsstævner og turneringer i Danmark og internationalt. I februar 2020 tog akademiet til Florida i to uger, hvor spillerne blandt andet deltog i - og vandt - Weston Cup. 
Florida-turen var dette års udenlandstur. Om turen igen går til Florida i sæsonen '20/'21 ved vi ikke. Men vi kan garantere, at det bliver en kanon oplevelse!

Rundvisning og prøveophold:
På Dana Cup Academy tilbyder vi rundvisning og prøveophold til alle, som har interesse i akademiet.

Under et prøveophold vil du opleve, hvordan det er at leve som akademispiller. Du vil bo på akademiet, følge en af vores spillere i skole samt deltage i både hold- og individuel træning.
Derudover giver prøveopholdet vores trænere mulighed for at vurdere dine styrker og svagheder som spiller. Et prøveophold kan vare mellem 1-3 dage, men skræddersyes gerne til spillerens ønsker og behov.

Kontakt:
Du er altid velkommen til at rette personlig kontakt til en af nedenstående medarbejdere:

 Anni200x300    Elena200x300
Anni Brix,
Kontakt for elever og forældre
Tlf. +45 22 43 63 00
anni@danacup.dk 
 

Elena Sadiku
Daglig leder
Tlf. +45 20 97 47 54
elena@danacup.dk

 
 

 

 

     

 
 
 

 

 
 
No ACF gallery field data found
Flere nyheder