Skolegang og Tryghed

21. aug 2017

Skoletilbud

 
På Dana Cup Academy går fodbold og skolegang hånd-i-hånd. Vi har en forventning om, at vores spillere har en seriøs tilgang til alle aspekter af deres liv.
Akademiets spillere passer normal skolegang på en af Hjørrings nærliggende skoler, og tilpasses til den enkeltes ønsker og niveau.

Vi sørger for, at træningen bliver tilpasset således, at spillerne får mindst muligt fravær. Rullende træningsplaner sørger for, at morgentræning ikke går ud over det samme fag hver gang - dvs. at en uges morgentræning (der går ud over skole) den ene uge foregår på en mandag, mens den næste uge foregår om tirsdagen osv.

 
Et væld af forskellige skoler ligger inden for ca. 1 km afstand fra akademiet - bl.a
  • Op til 9. klasse på Muldbjergskolen
  • 10. klasse på Hjørring Privat Realskole
  • STX og HF på Hjørring Gymnasium
  • HHX og HTX på EUC Nord
  • Erhvervsuddannelser på EUC Nord
  • Videregående uddannelser på UCN
Desuden tilbyder vi lektie- og sproghjælp på akademiet efter behov.

Indkvartering

 Der er hjælp at hente til lektiehjælp hos holdkammeraterne.

 


Klub-hjem-samarbejde
Vi vægter højt, at familien er tryg ved datterens ophold på akademiet. Derfor får familien en grundig orientering om betingelser og målsætninger inden optagelse. Desuden vil familien løbende blive orienteret om, hvad der foregår på Dana Cup Academy. Vi vil indkalde forældre til evaluerings- og statusmøder samt diverse arrangementer.
 
Mentorordning
På Dana Cup Academy har vi en mentorordning, hvor den enkelte akademispiller tildeles en mentor fra Fortuna Hjørrings 3F-hold. Sammen har de fokus på akademispillernes generelle trivsel samt sportslige udvikling. Således skabes en tryg og god opstart på akademilivet. Desuden lettes overgangen fra ungdoms- til seniorspiller. I Fortuna Hjørring har vi en vision om en tæt sammenhæng mellem ungdomseliteafdelingen og 3F-holdet.
 
Værtsfamilie
At flytte hjemmefra kan være en overgang med forskellige udfordringer - især hvis ens forældre bor længere væk.
Derfor tilbyder vi hver akademispiller at blive tilknyttet en Hjørring-boende værtsfamilie.
Værtsfamilien vil fungere som en ikke-fodboldmæssig relation, som spilleren kan tale med om hvad som helst. Yderligere kan værtsfamilien være repræsentant til skole-hjem-samtaler, hvis spillerens forældre ikke har mulighed for at deltage.
 
 
 
No ACF gallery field data found
Flere nyheder