Dana Cup allierer sig med Caribien

27. jan 2018
Aftale TrinidadNår Fortunas støtteforening - Dana Cup - skal udvide sit "kundegrundlag" bliver fantasien taget i brug, og alle midler kommer i anvendelse.
Nu har Dana Cup været til stede ved de nord- og mellemamerikanske Concacaf-mesterskaber for U20 kvindelandshold. Ni nationer deltog i mesterskaberne i Trinidad & Tobago. Her kunne man konstatere, at der er sket en rivende udvikling med caribisk kvindefodbold. Den vil man man meget gerne have, at deltagerne på Dana Cup kommer til at opleve, ligesom man lokalt i Hjørring kan få stor glæde af livsbekræftende, humørfyld fodbold.
Det ser nemlig ud til, at Dana Cup kommer til at score i Caribien. På et møde på Ato Boldon Stadium i Trinidad & Tobago - 30 km uden for Port of Spain - har direktør Jette Andersen og Alison Forman fra marketing lavet aftale om, at Trinidad &Tobagos fodboldforbund markedsfører Dana Cup - ikke alene i Trinidad & Tobago, men også i det øvrige caribiske nationer, som man er i daglig forbindelse med.
- Vi fik en meget fin modtagelse hos fodboldforbundets tekniske leder, Anton Corneal, der har ansvaret for nationens sportslige udvikling. Han er meget interesseret i selv at sende hold fra Trinidad & Tobago til Dana Cup, og han har en forvisning om, at flere andre caribiske nationer også vil være interesseret, fortæller Dana Cups direktør, Jette Andersen.
Tribunsnak
- Hold fra Caribien er yderst interessante på Dana Cup. Det er sådanne hold, europæiske nationer er vilde med at møde, siger Alison Forman.
- Vi har jo en del sydamerikanske hold, bl.a. fra Brasilien, som leverer Samba-fodbold. Det vil være fantastisk, hvis vi kan tilføje flere hold, der kan lave opvisning med caribisk calypso-fodbold.m
Foruden deltagelse i Dana Cup er Anton Corneal også åben for at undersøge muligheden for et nærmere helårligt samarbejde på eliteplan mellem Trinidad & Tobago og Fortuna Hjørring.
 
No ACF gallery field data found
Flere nyheder