Chokstart i Farum og svag indsats

21. maj 2022

Der skulle kun gå fire minutter, inden Fortuna indkasserede den første lussing i form af en nordsjællandsk scoring til 1-0. Misforståelser i Fortuna-forsvaret og et skud, der på vej mod målet snittede en Fortuna-forsvarer, snød målmanden Adelaide Gay.

Efter den meget uheldige start blev der ikke – set med Fortuna-briller - rigtig noget at glæde sig over denne lørdag eftermiddag i Farum.

Da de 90 minutter var spillet, havde værterne fra FC Nordsjælland scoret i alt fire gange, mens Fortuna på intet tidspunkt var farlige. Det var en helt igennem trist Fortuna-kamp.

Havde Fortuna håbet på at holde afstanden til ligaens tophold HB Køge, er det håb nu totalt slukket.

HB Køge er igen dansk mester, mens sølvet havner hos Fortuna.

Et par Fortuna chancer havde fortjent en bedre skæbne, men lykkedes ikke. Nu skal lørdagens kamp glemmes, og spillerne må i stedet se frem mod de to sidste betydningsløse ligakampe. Det bliver cheftræner Brian Sørensens sidste kampe i Fortuna.

I Farum blev det ikke en tilfredsstillende afskedsgave til cheftræneren i Farum.

Nu må holdet så give ham et værdigt farvel, når det på lørdag kl. 13 går løs mod Kolding IF på Nord Energi Arena.

Her kan alle sige pænt farvel til Brian Sørensen og ønske ham gode oplevelser som cheftræner hos kvinderne i engelske Everton. Hvad spillerne angår kan de jo takke af med en sejr over Kolding IF.

Efter nederlaget i Farum kan Fortuna trøste sig med, at året bragte landspokalen til Hjørring, og at der fra sidst på sommeren blive internationale kampe i UEFA Womens Champions League.

Kampens forløb

  1. min. 1-0 Karen Linnebjerg Knudsen
  2. min. 2-0 Maria Allison Lee
  3. min. 3-0 Emilia Kiær Asgeiersdottir
  4. min. 4-0 Adina-Sabina Giurgiu

Kampens dommer Patrick Stenzel Rasmussen. Linjevogtere Philip Warburg og Simon Blond

Flere nyheder