Carla Domino til Fortuna

09. dec 2023

15-årige Carla Domino har underskrevet sin første kontrakt og det er med Fortuna Hjørring.  Den talentfulde forsvarsspiller skifter i vinterpausen, og så skal hun i øvrigt være en del af Dana Cup Academy fra sommerferien, når hun er færdig med folkeskolen.

Carla kommer fra AaBs elitemiljø. Hun har tidligere været i ASV og Fyrkat Q. Kontrakten med Fortuna er på 3 år.

Carla Domino glæder sig over sin første professionelle kontrakt.

-Jeg er utrolig glad for og stolt over, at en klub som Fortuna Hjørring vil skrive kontrakt med mig. Det er et kæmpestort skulderklap, siger Carla.

-Det gør mig glad, at Fortuna ser hvor meget tid, jeg bruger på min fodbold og det engagement, jeg lægger i det.

Jeg er meget tilfreds med, at det er Fortuna Hjørring, jeg skriver min første kontrakt med.

Jeg ved - og tror på - at jeg er i gode hænder.

-Jeg har valgt at skrive kontrakt med Fortuna, fordi jeg er helt vild med klubbens klare ambitioner med at gøre mig til en bedre fodboldspiller. Jeg føler, at klubben tror på mig, og det får mig til at tro på den udviklingsplan, der er lavet for mig.

Fortunas gode faciliteter er en kæmpe fordel for os piger, det er også noget jeg sætter højt.

Klubbens miljø virker meget professionelt og det glæder jeg mig til at blive en del af – og til at blive en del af udviklingen i klubben og følge den.

Jeg håber at blive en del af et seriøst elitemiljø, der har samme indstilling til fodbolden, som jeg selv har.

Jeg glæder mig til en masse fede oplevelser, og til de spændende udfordringer, som vi kan løse sammen.

Samtidig drømmer jeg om at udvikle mig til at blive en rigtig dygtig fodboldspiller. Det ved jeg Fortuna kan hjælpe mig med – og så er jeg klar til at få en masse nye venner og få fælles oplevelser med de skønne piger i klubben, slutter Carla Domino.

 

Head of Coaching Nikolaj Dorff Kristensen er meget tilfreds med, at det er lykkedes at få Carla Domino til Hjørring.

- Carla er en spiller, som vi gennem lang tid har fulgt med stor interesse, og at det er lykkedes at få hende til Fortuna og Dana Cup Academy er vi rigtig glade for. Vi ser Carla som et af de største forsvarstalenter i Danmark.

Hun er en sindssygt spændende og meget dynamisk spiller, som har fået en god fodboldopdragelse, senest i AaB.

Hun er en polyvalent type og kan dække de fleste positioner på banen.

Vi ser hende primært som forsvarsspiller eller kontrollerende midtbanespiller.

Desuden passer hun som person og fodboldspiller perfekt ind i det billede, som vi ønsker at skabe. Vi har store forventninger til hendes fremtid i Fortuna og på Dana Cup Academy, siger Nikolaj Dorff Kristensen.

 

Flere nyheder