Camilla Kur vender tilbage

17. jun 2021

TRED 37J2694 kopier 2

Det er endnu et løft til Fortuna-truppen, når målscoreren Camilla Kur vender tilbage til Hjørring. Hun skal i gang med at forøge kampantallet for Fortuna, hvor hun tidligere har haft  102 kampe.

Den ny aftale med Camilla Kur betyder en væsentlig styrkelse af angrebsmulighederne. og hendes indtræden på holdet betyder også, at den unge trup tilføjes erfaring.
Camilla Kur har tidligere været i USA, Italien og Norge og spillet på det danske landshold.
Hendes tilbagevenden, der sker samtidig med at tidligere holdkammerater i Fortuna, Janelle Cordia og Florentina Olar, også vender tilbage og indlemmes i truppen, betyder, at de - med sammenlagt over 400 kampe - tilfører Fortunas elitehold enorm erfaring og rutine.
- Kur har været en konsekvent målscorer i de sidste ti år og hun er en spiller, der falder rigtig godt ind på et hold sammen med de øvrige, siger cheftræner Brian Sørensen.RED 37J9416 kopier 2
- Jeg er glad for, at Fortuna skriver kontrakt med denne topspiller, der kommer med massiv erfaring fra sine kampe og ophold i USA Italien og Norge, ligesom hun har mange UEFA Women's Champions League-kampe.

 RED 37J2788 kopier 2

Flere nyheder