Bus-sikkerhed i top

13. jul 2018
 Fort4 red 37J9767
Vognmand Jørn Pedersen fra Jørns Busrejser gennemførte perfekt bremsetest og demonstration af busklargøring
Det er gennemkontrollerede og testede busser, der betjener deltagerne på Dana Cup i Hjørring i år. Der er tilmeldt omkring 20.000 unge fodboldspillere, som ugen igennem skal transporteres med busser dels mellem indkvarteringssteder og Dana Cup center del frem og tilbage mellem de 56 baner, der spilles på.
Dana Cup og Jørns Busrejser i Brønderslev har lavet aftale om persontransporten, og hos Jørns Busrejser er der etableret et stramt og effektivt system til at kontrollere busserne og Hjul Red 37J9739eksempelvis checke bremseevne. Vognmandens organisation, Danske Busvognmænd, står også bag initiativet.
- Jeg føler mig ganske fortrøstningsfuld, efter at jeg har oplevet prøverne på bremseevne og jeg har haft en god snak med Jørn Pedersen. Der er ikke tvivl om, at der i år benyttes stabile køretøjer og at de vil være under konstant tilsyn i den uge, vi benytter dem på Dana Cup, siger Dana Cups direktør, Jette Andersen.
- Jeg ser frem til en Dana Cup, hvor vi kommer til at opleve et gnidningsfrit transportforløb, hvilket også er tiltrængt efter at vi i 2017 havde en del problemer med busser, der faldt for politiets kontrol. I år kan vi også vente besøg af færdselspolitiet, og de skal være velkomne. Dr er i hvert fald gjort, hvad der er menneskeligt muligt for at bussikkerheden er i top!
Hos Jørns Busrejser ser man også frem til at komme i gang med den nye kørselsaftale med Dana Cup.
- Det skal være kvalitets kørsel i gode busser, der ruller rundt i uge 30. Vi har 20 af vore egne busser på ruterne og så har jeg laver aftale med kolleger om kørsel med et lignende antal, siger vognmand Jørn Pedersen.
- Vore egne busser kommer en gang i døgnet igennem en bremseprøve, og så gennemgår chaufører busserne så øvrige sikkerhedsmæssige forhold er på plads.
Busserne fra mine kolleger skal naturligvis opfylde samme krav som vores, og jeg har bl.a. tilbudt, at de kan komme på bremseprøvestanden her hos os lige så tit de vil.
Jeg kan naturligvis ikke garantere, at der ikke opstår fejl, men hvis det sker kan jeg garantere, at det er noget, som vi ikke kunne have forudset.
Bremsetest og sikkerhedsdemonstration hos Jørns Busrejser blev fulgt med stor interesse af medier, politikere og teknikere. Der hersker ikke tvivl om, at forventningerne til sikkerheden ved året persontransport er store. Så, Dana Cup-deltagerne kan vente en sikker og behagelig transportoplevelse.
 Fortuna red 37J9702
No ACF gallery field data found
Flere nyheder