Brugbare resultater i Skotland

22. feb 2019
IMG 1468udstrak
Fortuna U18M oppe mod gode træningsmodstandere og er nu topmotiveret til at forsvare førerpositionen
på 2-1 og uafgjort 0-0 var det kontante resultat af Dana Cup Academy og U18 M’s oplevelsesrige tur til Skotland. Sejren på 2-1 blev hentet i et opgør med Celtic i Glasgow og det uafgjorte resultat var udgangen, da Fortuna-spillerne selv fik en god omgang træning og samtidig gav Skotland U17-landshold træning til tåspidserne i en kamp i Edinburgh. Det var brugbare resultater, som Fortuna kunne tage med sig hjem.
Efter de oplevelsesrige dage i Skotland kunne Fortuna-spillerne vende hjem til Hjørring betydeligt bedre forberedt og topmotiverede til den turnering, der står for døren.
Kampen mod Celtic blev som sagt vundet med 2-1. Sejrsmålet blev scoret i overtid.
Så var der spænding på op til kampen mod intet mindre end det skotske U17-landshold.
- Med to kampe på under 40 timer kunne vi godt mærke, at vi manglede den sidste skarphed, intensitet og overskud i afgørende situationer i kamp nr. to. Derfor blev denne kamp desværre også chancefattig fra begge sider, og resultatet 0-0 er egentlig meget retvisende, siger træner Niclas Hougaard Hansen.
- Det Skotske U17 landshold tvinger os til at finde forskellige løsninger i opbygningsspillet, hvilket vi også løser godt, og vi arbejder os godt op på modstanderens banehalvdel.
Samtidig bliver vi presset i flere Skotske omstillinger, hvor vi skal arbejde på at finde bedre positioner og med at vinde bolden tidligere.
Der var mange positive ting i kampen, hvor vi bl.a. med vores pres tvinger modstanderen til at sætte bolden tidligt på spil. Her lykkedes det os ofte ar stoppe dem, inden de når til vores banehalvdel. fotx
Spillerne arbejder forbilledligt, og viser hver især, at de har kvaliteterne til at spille på dette niveau og endda kan overmatche modstanderne i flere sekvenser.
Vi er meget tilfredse med den matchning, vi har mødt, og ikke mindst tilfredse med den kvalitet vi har vist i vores spil. Det er højt niveau fra den enkelte spiller. Vi har mange dygtige spillere, og det lover rigtig godt for fremtiden.
I den nærmeste tid skal formen så pudses yderligere af på de hjemlige breddegarder. U18 DM indleder sæsonen den 9. marts med hjemmekamp mod Silkeborg IF Q. Det er top mod bund. Fortuna fører rækken med 33 points, mens Silkeborg som næstsidst kun har hentet 4 points i 13 kampe.
No ACF gallery field data found
Flere nyheder