Bliver der igen grund til jubel

15. sep 2022

Et opgør mod FC Nordsjælland i Gjensidige Kvindeliga er altid spændende og meget ofte uforudsigeligt. Lørdagens kamp på Nord Energi Arena er ingen undtagelse. I øjeblikket ligger de to hold med kun to points imellem sig. Fortuna har på ligaens fjerdeplads et forspring på to til FC Nordsjælland.

Fortuna stiller op ovenpå to liganederlag, men en lille opmuntring i en pokalsejr på 10-1 over Dalum/Næsby.

FC Nordsjælland har en sejr og en uafgjort med sig til Hjørring.

Lørdagens kamp er således yderst afgørende for, hvem der får lov til at have føling med toppen.

Senest, da Fortuna mødte FC Nordsjælland på Nord Energi Arena, kunne Fortuna juble efter en 2-0- sejr, som Nordsjælland dog nåede at tage revanche for i foråret.

Hos Fortunas var der stor skuffelse efter seneste hjemmekamp som blev tabt 1-2 ti FC Thy Thisted Q, der nu indtager ligaens tredjeplads.

I ugens løb har Fortuna været en tur på Fyn for at spille pokalkamp. Her fik spillerne altså lov til at boltre sig, og tage et nyt skridt i retningen af den pokal, som holdet hev hjem til Hjørring i foråret.

FC Nordsjælland har også haft en god pokaluge. Onsdag dag vandt sjællænder på Fyn over Odense Q. Det blev til en 3-1-sejr.

Ud fra resultater i såvel liga som pokalturnering står de to hold meget lige. Derfor bliver lørdagens kamp yderst seværdig og spændende.

Der kan købes billet til kampen på DETTE LINK

 

No ACF gallery field data found
Flere nyheder