Bliver afstanden reduceret?

06. okt 2023

Rikke Dybdahl er altid tæt markeret af modstanderne. Kan hun rykker sig fri og scorer i Køge?

Det kan lyde ret voldsomt, men kravet til Fortunas hold i Gjensidige Kvindeliga er sejr, når det lørdag kl. 12:45 går løs mod HB Køge på Capelli Sport Stadion.

Fortunas mål, er at gennemføre ligaens grundspil med en topplacering, og så er det nødvendigt at følge linjen fra de seneste to kampe. Først var det en 3-0-sejr over AaB i Gjensidige Kvindeliga og onsdag hentede Fortuna et 1-5-resultat med hjem fra pokalkampen mod ASA i Århus.

Disse resultater er et udtryk for, at Fortuna er kommet i gang med scoringer. I AaB-kampen oven i købet med et mål af den flotte slags. En eksekvering fra Anastasiya Pabiahaila blev kåret til rundens mål i ligaen.

I AaB-kampen fik Rikke Dybdahl igen gang i scoringen med et enkelt mål og i pokalkampen blev det til to scoringer.

De seneste to kampe viste også tegn på, at Fortuna er kommet mindst ét skridt nærmere den form, som medfører de gode resultater.

Lørdagens modstander – de seneste to års danske mestre HB Køge – er med sin 10 points 4 foran Fortuna, der er på 5. pladsen.

Weekenden giver ikke mulighed for at avancere på tabellen, men der er altså mulighed for at reducere afstanden til de fire foranliggende hold. Og den mulighed er Fortuna indstillet på at gribe.

Flere nyheder