Blev skuden vendt?

22. apr 2021

REDMAALSCORERE 37J3487x
Optimisme inden det lørdag går løs på hjemmebane foran Corona-testede tilskuere
En fremragende indsats af Fortunas spillere i Gjensidige Kvindeliga under Elena Sadikus ledelse bragte et lettere anstrøg af optimisme tilbage i Fortuna. Aftenkampen mod FC Thy-ThistedQ blev vundet med 2-0, og Fortuna var ellers oppe mod et hold velspillende thyboer.
Sidiku 37J3531REDEfter en svag start på slutspillet håber Fortuna nu på, at skuden er vendt, og det går mod lysere tider.
Kampen blev indledt yderst søgende, men efterhånden kom der mere skik på spillet i en første halvleg, hvor Fortuna havde en kraftig medvind.
Det blev til flere, gode chancer, men første scoring lod vente på sig, og der skulle et straffespark til inden Fortunas anføre Sarah Thrige bragte sit hold foran på 0-1.
På det tidspunkt var der kun fem minutter tilbage af halvlegen.
Det var et superoplagt Fortuna-hold, der kom ind til anden halvleg og efter kun to minutters spil blev der scoret til 0-2. Det var Olivia Møller Holdt, der stod for målet efter et meget smukt og intelligent opspil af India-Paige Riley.
Fortuna fortsatte med at presse den næste halve times tid, hvorpå det mere gik over til at forsvare føringen. Det lykkedes, så Fortuna kunne hente de tre points med sig hjem fra Thisted i kraft af et par fornemme enkeltmands præstationer, men primært en solid holdindsats.
Sejren er af enorm betydning. Og bedre blev det, da Kolding Q besejrede topholdet fra HB Køge med 3-1.
Nu er Fortuna på tredjepladsen med 9 points kun 7 og otte points efter HB Køge og Brøndby.
Allerede lørdag skal Fortuna igen på banen. Der er hjemmekamp mod Kolding Q på Nord Energi Arena. Den kamp transmitteres på Sport Live.
Det er også her, der igen kan være tilskuere til kampen. Der bliver en række sikkerheds og sundhedsregler, som skal efterleves, hvilket Fortuna bliver klar til. Bl.a. skal samtlige tilskuere registreres og fremvise Corona-pas!
Billetterne er sat til salg via Fortuna hjemmeside eller via Dette link!

QRkode

 

No ACF gallery field data found
Flere nyheder