Besøg af den ny naboklub

18. aug 2020

REDIGERET 37J7049 OK

Onsdag aften er det alvor! Så får Fortunas danske mestre besøg af oprykkerne fra naboklubben AaB.
Fortuna og AaB er tidligere mødtes i pokalturneringen og i træningskamp. Men nu er det altså totalalvor på Nord Energi Arena onsdag aften kl. 19. Så er det et vaskeægte ligaopgør i landets fornemste række, Gjensidige Kvindeliga.
Fortuna kom uheldigt fra turneringsstart med et hjemmebanenederlag til FC Thy Thisted Q, men så rejste holdet sig igen på Ceres Park i Århus lørdag eftermiddag. Spillerne kunne rejse hjem efter en smuk indsats og sejr på 2-0. Et resultat, man satser på, at kæmpe videre på!
AaB fik en voldsom liga-modtagelse på udebane i den første ligakamp mod HB Køge. Her vandt hjemmeholdet med 7-2. I anden omgang gik det væsentligt bedre for AaB. Da FC Nordsjælland var på besøg i Aalborg lørdag eftermiddag kunne AaB klare sig igennem med et beskedent nederlag på 0-2.
Med disse kendsgerninger i baghovedet går spillerne på banen på Nord Energi Arena onsdag kl. 19
- Vi tog et godt skridt i den rigtige retning denne weekend, og ønsker at fortsætte på den måde, men også ligge yderligere på vores spil, både med og uden bolden. Vi er fortsat et ungt hold, der er i gang med at finde hinanden, men samtidig også har en masse spidskompetencer, som jeg synes vi kunne se lidt til i weekendens kamp mod AGF, siger cheftræner Niclas Hougaard.
- Potentialet er enormt i denne trup, og jeg er sikker på, at vi kun bliver bedre for hver kamp og træning. Vi arbejder og spiller sammen!
Vi kan se, at de andre kampe i ligaen er tætte, og vi føler os ret sikre på, at der i de næste uger vil blive vendt lidt op og ned på tingene, hvorfor vi ikke lige nu skal bekymrSara RedigerereAaBer os så meget over, hvor vi ligger i tabellen. Vi tager en kamp ad gangen, hvilket vi jo også var gode til i forårssæson.
Ligakampene i indeværende uge spilles under en DBU-kampagne. I forbindelse med dette års CPH-Pride er fodboldkvinderne aktive. Overskriften til kampagnen er:
"Sammen sparker vi homofobi og diskrimination ud af banen".
Her spiller samtlige klubber i Gjensidige Kvindeliga med. Det kan man bl.a. se på de forskellige stadions, hvor hjørneflagene er forsynet med regnbuens farver. Op til kampagneugen har en spiller fra hver liga-klub stillet sig til rådighed og ladet sig sminke i regnbuefarverne.

    

Flere nyheder