Begyndte godt men afslutningen trist

22. jun 2023

Rådslagning, da det i 1. halvleg virkede håbløst for Fortuna-pigerne

 

Ønsket var festdag i Fortuna onsdag. Kulmininationen skulle være hjemtagning af Gjensidige Kvindepokalen. Mens optakten forløb planmæssigt, forhindrede FC Nordsjælland den festlige afslutning. Sjællænderne hentede, ganske fortjent, pokalen med hjem til Farum, efter at den et års tid har stået i Hjørring.

I Fortuna var der arrangeret opbakning til idolerne. Fan zone ved klubhuset og tre store busser med absolutte tilhængere, som leverede opmuntrende tilråb fra tribunen på Aalborg Portland Park.

Forventningerne var store, da der kl. 18:30 blev fløjtet op.

Det var et hold præget af nervøsitet, der indtog banen, mens FC Nordsjælland sprudlede af optimisme, engagement og pågående direkte spil.

Det brændte gevaldigt på ved Fortuna-målet straks fra kampens begyndelse. Efter 26

Minutter gik den ikke længere. Der havde været nærgående bold på tværs af målet og skud på overliggeren inden Karen Linnebjerg Knudsen i det 26. minut bragte FC Nordsjælland foran og så skulle der gå kun 13 minutter inden stillingen var 2-0.

Efter pausen var det et forvandlet Fortuna-hold, der kom på banen.

Mere fandenivoldsk og aggressiv. Der blev kombineret nydeligt, og FC Nordsjælland var under oprigtigt pres.

Med scoringerne udeblev. Fortuna fik et VAR-anvist straffespark, som ikke blev  udnyttet, og FC Nordsjælland kunne juble, mens Fortuna måtte tage til takke med andenpladsen.

Kulturminister Jakob Engel-Schmidt lykønsker Fortuna-spillerne med sølvmedaljerne.

 

 

No ACF gallery field data found
Flere nyheder