Begynder hvor de sluttede

31. mar 2021

i gang med slutspillet 37J3613
Påskelørdag bliver der taget hul på slutspillet i Gjensidige Kvindeliga, og har skal Fortuna i den første kamp på Nord Energi Arena møde vinderen af grundspillet HB Køge, og det var netop disse sjællændere Fortuna sluttede grundspillet imod.
Det vil sige, at de grønne fra Fortuna tager fat, hvor de slap - i hvert fald hvad modstanderen angår. Og nu håber man på, at resultatet igen går vejen ad Fortuna, som vandt grundspilskampen med 2-1.
Her ved begyndelsen af slutspillet indtager Fortuna en tredjeplads efter HB Køge og Brøndby.
Kun et enkelt points adskilte vinder og nr. 3. Fortuna sluttede med 28 points, mens Køge havde 29 points, det samme som to’eren Brøndby.
En meget snæver stilling, men nu, hvor slutspillet begynder, er der, på grund af turneringsreglerne, skabt afstand.
HB Køge er kommet to points foran Brøndby, og det snævre et points forspring til Fortuna er vokset til 4 points.
Fortuna har to points op til Brøndby.
Så, der skal kæmpes fra starten for at udligne den kunstigt skabte points afstand.
Og det er Fortuna indstillet på.
Der bliver, oven på et rimeligt hårdt forår med bl.a. hårde og lærerige kampe i Champions League mod FC Barcelona, gået til sagen lørdag kl. 14 på Nord Energi Arena.
Niclas- Vi har, siden seneste kamp mod HB Køge, og ud fra den kamp arbejdet med detaljerne, så vi står godt rustet til både lørdagens kamp, og til sæsonen generelt, siger cheftræner Niclas Hougaard.
- Alle de kampe vi spillede i løbet af kort tid har været gode for os. Holdet er spillet godt sammen. Mange spillere har haft muligheden for at bidrage, og vi har opbygget den forståelse og de relationer, som skal til for at præstere kontinuerligt.
-Vi ser virkeligt frem til at tage hul på den her 2. del af sæsonen med en topkamp mod HB Køge.
Selv om forsamlingsforbuddet er justeret, så der må være 50 personer på Nord Energi Arena, er det ikke tilstrækkeligt til, at der er plads til tilskuere
Så det er endnu en COVID-19-lukket forestilling.
Men kampen streames på MYCUJOO.

KAMPEN KAN FØLGES HER PÅ MYCUJOO

No ACF gallery field data found
Flere nyheder