Årets første nederlag

11. nov 2017
6
Intet ville lykkes for Fortuna - måske bortset fra en enkelt scoring - da det lørdag blev til årets første nederlag. Og det var naturligvis den evige rival til mesterskab et, Brøndby, der skulle standse Fortuna og bryde sejrsrækken. Med 2-1 til hjemmeholdet i Brøndby blev Fortuna forhindret i sin sejr nr.12 på stribe.
Dette resultat betyder, at Brøndby halede ind på Fortuna, som dog stadig ligger i spidsen af ligaen med 33 points, mens Brøndby har 28 - dog for en kamp færre.
Kampen i Brøndby er en af dem Fortuna ønsker at glemme hurtigst muligt.
Forskellen på de to hold var energien. Brøndby gik på banen for at hale ind på Fortuna, som til gengæld ikke præsterede tilstrækkeligt for at bevare positionen som ubesejret.
Efter 21 minutters spil kom Brøndbys første mål. Det var Stinne Larsen, der i dagens anledning var rykket ekstra langt frem på banen.
Pausestillingen var 1-0.
Det var et veloplagt Brøndby-hold, der kom på banen efter pausen, og der gik da også kun 2 minutter inden stillingen var 2-0.
Der var ikke meget, som lignede reelle målforsøg fra Fortunas side. Alligevel blev det til scoring i kampens 72. minut. Det var en af kampen acceptable Fortuna-spillere, Agnethe Nielsen, der kæmpede sig til scoring.
Nu er kravet sejr til Fortuna i de to næste kampe, for at man kan være sikre på at komme gennem grundspillet på førstepladsen.
Næste kamp er på hjemmebane mod BSF søndag den 19. november kl. 13.
No ACF gallery field data found
Flere nyheder