Alvorlig opgave i Køge

03. sep 2020

Trige 37J8478
Fortuna skal fortsætte den spillemæssige positive udvikling
Tre vigtige points er på spil, når Fortuna lørdag eftermiddag er taget til Sjælland for at møder HB Køge i Gjensidige Kvindeliga. Fortuna er på ligaens fjerdeplads med 9 points efter tre sejre og to nederlag, mens Køge efter to sejre, en uafgjort og to nederlag følger lige efter på femtepladsen med 7 points.
Det vil sige, at kampen i Køge er yderst afgørende for, om den indbyrdes placering bevares. Når Fortuna virkelig satser på at befinde sig i topfeltet, når slutspillet er afgjort i november, skal der hentes 3 points i Køge.
- Der er ingen lette kampe, og HB Køge har bestemt været et positivt bekendtskab for ligaen, siger cheftræner Niclas Hougaard.Niklas vejleder 37J8650 red
- Vi ser frem til en åben kamp, hvor begge hold gerne vil angribe. Og så skal vi være gode til at finde balancen mellem at angribe og beholde bolden så vi kontrollerer kampen.
Vi har leveret en fin kontinuitet i vores præstationer på det seneste, og det er netop vigtigt, at vi kan fastholde det, og samtidig lægge endnu flere lag på.
Jeg synes, at vi allerede har vist, hvad vi er i stand til, når vi rammer vores topniveau. Kan vi gøre det i længere perioder i kampene, så lover det rigtig godt.
Vi skal fokusere på én kamp ad gangen, og HB Køge bliver helt bestemt en kamp spillet med et højt tempo.
2020904 StillingenDet er altså en meget afgørende kamp i en liga, som afspejler større jævnbyrdighed end tidligere. Kun to hold, nemlig Brøndby og FC Thy Thisted Q har endnu ikke lidt nederlag. Brøndby har kun én kamp uden pointstab, mens Thy Thisted to gange har måttet nøjes med uafgjort.
Så Brøndby topper ligaen to points foran Thisted.

 

Flere nyheder