Altafgørende kamp mod Nordsjælland

10. sep 2020

Jubel 37J8626
Duellens første runde spilles i Farum på lørdag
Når Fortuna på lørdag kl. 18:15 løber på spillet i gang på Right To Dream Park i Farum er det til sæsonens hidtil mest afgørende kamp. Efter seks kampe, hvor holdt har fået halvdelen af de mulige points i hus, skal der simpelthen scores optimalt. Modstander FC Nordsjælland ligger med 11 points på tredjepladsen i Gjensidige Kvindeliga to points Fortuna på femtepladsen, men en Fortuna-sejr i Farum kan bringe de danske mestre et par trin op på liste.
Efter seneste weekends skuffende 1-0-nederlag i Køge har Fortuna benyttet ugen til forberedelser til lørdagens kamp, bl.a. i en pokalkamp mod Vejgaard onsdag.
- Jeg er glad for at give flere af vores unge spillere fra U18 holdet, og fra vores Kvindeliga-trup chancen i en kamp mod Vejgaard. Jeg er langt hen ad vejen tilfreds med det vi oplevede i pokalkampen, siger cheftræner Niclas Hougaard.
Niclas- Vi kæmpede en smule med at bevare koncentrationen, og blive ved med at presse på for flere chancer, mål og for at lukke helt af, men mange spillere fik vist sig rigtig fint frem, og vi er glade for at være videre til næste runde.
- Og nu står vi så foran et nok så alvorligt ligaopgør.
- FCN bliver en anderledes kamp, men måske egentlig meget lig vores seneste kamp i Køge. Vi regner med og forbereder os på at have bolden en del, og på at se et afventende, defensivt indstillet og lavtstående FCN-hold, ligesom vi så i pokalkampen i sommer.
Derfor bliver det også vigtigt for os at få afsluttet vores angreb, at forsvare godt på FCN's omstillinger og holde en intens offensiv i kampen, så vi hele tiden får bragt bolden frem og ind hvor det kan blive farligt.
Med disse planer rejser Fortuna-holdet til Farum. Holdet har rimeligt positive erfaringer fra Right To Dream Park, hvor det senest - i slutrundekampen i foråret - blev til en 2-0-sejr. En gentagelse heraf vil være en drøm for Fortuna.
Det vil også være guld værd forud for den følgende kamp hjemme på Nord Energi Arena mod FC Nordsjælland søndag den 27. september kl. 14.

Flere nyheder