Akademispiller belønnes med kontrakt i Fortuna Hjørring

29. mar 2023

Endnu en talentfuld spiller fra Dana Cup Academy har tilspillet sig en kontrakt i Fortuna Hjørring. 15-årige Signe Duun har underskrevet med Fortuna.

 

Signe Duun glæder sig over kontrakten med Fortuna Hjørring.

-Jeg er super glad og stolt over at have skrevet kontrakt med Fortuna. Jeg er rigtig glad for, at Fortuna tror på mig og giver mig så stort et skulderklap, siger Signe.

Signe Duun, der siden 2022 har gået på Dana Cup Academy, glæder sig også over at skulle fortsætte i Hjørring.

-Jeg er utrolig glad for at skulle fortsætte i Fortuna Hjørring og på Dana Cup Academy. Fællesskabet er rigtig godt og man føler sig hjemme, selv om man kommer langvejs fra. Jeg forventer, at jeg i min tid i Fortuna og på Dana Cup Academy, vil blive den bedste udgave af mig selv, og jeg vil yde mit bedste både på og udenfor banen, lyder det fra Signe.

 

Assistenttræner Mathias Bengtsson glæder sig over, at endnu et talent fra Dana Cup Academy har vist sig så god, at hun nu kan belønne hende med en kontrakt.

-Vi har givet Signe en kontrakt, da hun det seneste år har vist rigtig gode takter i Fortuna Hjørring siden hun blev en del af Dana Cup Academy i sommer. Signe er meget dedikeret til sit fodbold og har den gnist, vi tror på er særdeles vigtig for, at hun kan gå hele vejen i det her system, siger Mathias Bengtsson inden han fortsætter:

-Hun er en offensiv spiller med stor power, gåpåmod og dynamik. Hun har rigtig meget fart i sit spil og er altid en stor mundfuld for modstandernes forsvarskæde. Signe har stadig nogle udviklingspunkter, som vi i hverdagen arbejder på at styrke, så vi i fremtiden får en komplet fodboldspiller, fordi det tror vi på, at Signe kan blive.

Signe har også selv en tro på og forventninger til, at Fortuna Hjørring og Dana Cup Academy kan være med til at gøre hende til en endnu dygtigere fodboldspiller.

-Jeg forventer, at jeg udvikler mig hver dag, både fysisk og mentalt. Derudover er jeg også sikker på, at Fortuna Hjørring kan hjælpe mig med at opnå mine ambitioner og drømme, slutter Signe Duun.

 

Laura Jensen

Flere nyheder