Aggressiv australier i Fortuna-truppen

02. aug 2020

RED Print 20x30cm 7298
Topspiller hjemme i landet "down under" og nu er 18-årige australske Indiah-Page Riley på vej ind på den europæiske arena. I løbet af ganske kort tid dukker Indiah-Page op blandt pigerne i de grønne Fortuna-dragter. Selv er hun meget opsat på at komme i gang sammen med højt kvalificerede medspiller på Fortunas hold i Gjensidige Kvindeliga, og I klubben er der store forventninger.
- I skal se frem til at opleve denne spiller i den grønne trøje ude på banen. Det er en meget spændende spiller, som indeholder mange af de kvaliteter, der har været efterlyst på vores hold, siger cheftræner Niclas Hougaard.
- Indiah er eksplosiv, hurtig og hun giver os endnu flere våben i det offensive spil.
Indiah har trods sin unge alder allerede spillet en del kampe i den Australske W-League for Brisbane Roar, og hun kommer med en enorm sult for at gøre forskellen for os her i Fortuna Hjørring.
Med sin udfordrende stil, passer hun rigtig godt til os og til den måde vi ønsker at udvikle os på som hold. REDIGERETR 07 INDIAH PAGE RILEY DSC7676frit
Vi vil underholde, angribe vores modstandere og være et hold, som hele tiden udfordrer og stiller store krav til modstanderen, og her er vi sikre på at Indiah i høj grad kommer til at bidrage.
Vi glæder os meget over, at det er lykkedes at trække en spiller som Indiah her til Danmark og Fortuna Hjørring.
At Indiah ligger i toppen af australsk fodbold ses bl.a. af, at hun i sidste sæson var blandt de fire nominerede til årets talent/unge spiller i den Australske liga. I Fortuna bliver hendes position kant/angriber.
Fortuna har i øvrigt gode erfaringer med australske spillere. Før Indiah-Page Riley har der været 13 spillere fra Australien i Fortuna.
Der blev knyttet stærke bånd mellem australsk fodbold og Fortuna i forbindelse med VM i Kina i 1989.
Først kom Carol Vinson og Julie Murray til Fortuna og i 1992 tog Hjørring-klubben i mod Alison Forman, der var anfører på det australske OL-hold i Sydney i 2000. Alison Forman, der er optaget i den australske Hall of Fame er blevet nordpå, hvor hun i dag er marketingchef i Dana Cup.
Aldersmæssigt passer Indiah-Page Riley med sine 18 år perfekt ind i Fortunas unge team.

 

No ACF gallery field data found
Flere nyheder