Aftenåbent på Nord Energi Arena

14. jun 2020

PLADS TIL FLERE DSC4498
Når Fortuna onsdag aften kl. 19 spiller hjemmekamp i Gjensidige Kvindeliga på Nord Energi Arena, er der igen åbent for publikum, og i Fortuna håber man på endnu bedre besøgstal end ved åbningspremieren, der trak ganske beskedne 189 tilskuere til kampen mod VSK Århus - en kamp der for øvrigt blev vundet 2-1, så Fortuna bevarer sin første plads i ligaens slutspil.
Onsdag kommer spillerne fra naboklubben FC Thy Thisted på besøg. Thyboerne har vist fornemt spil i de to første runder af slutspillet. Først blev det til sejr på 3-1 over VSK Århus og herefter til et knebent 0-1-nederlag til Brøndby. Thy Thisted ligger på fjerdepladsen med 7 points, mens Fortuna er på førstepladsen med 16 points.
Kampen her i slutspil afvikles under helt specielle vilkår afledt af Covid 19. Adskillige sundhedssikkerhedsmæssige forskrifter skal efterleves, herunder også adgangskrav over for tilskuerne.
For at komme ind til kampen skal tilskuerne registreres og bestille billet via DETTE LINK!
Efter bestilling modtager man en bekræftelse på e-mail, som skal medbringes og vises ved indgangen! Billetter koster 40.- kr. for voksne.
I lørdagens kamp på Nord Energi Arena fungerede sikkerhedssystemet perfekt, og de 189 tilskuere affandt sig med, at de måtte undvære "PAUSEPØLSEN".
Det må man også onsdag, men der er altså udsigt til en fodboldmæssig oplevelse!

 

 

No ACF gallery field data found
Flere nyheder