Årets sidste opgør på Nord Energi Arena

02. dec 2022

Lørdag spilles årets sidste kamp i Gjensidige Kvindeliga på Nord Energi Arena. Fortuna får besøg af Sundby, der allerede er placeret i nedrykningsspillet. Fortuna befinder sig i den anden ende af skalaen, nemlig på en tredjeplads, og den skal gerne konsolideres gennem en sejr, der gør det endnu mere spændende, når ligaen slutspil går i gang til foråret.

Lørdagens kamp bliver afslutningen på et ganske turbulent grundspil.

Efter en håbløs start var Fortuna nødt til at ty til trænerskifte. Bo Zinck afløste Martin Møller Christensen, og dannede sammen med Mathias Bengtsson og Florentina Olar den trio, der igen skulle bringe Fortuna på sporet. Det blev straks til sejre, og man vejrede morgenluft i det vendsysselske.

Der opstod alligevel problemer, og i de seneste kampe har Fortuna tabt til såvel HB Køge som Brøndby IF.

Inden lørdagens kamp beklæder Fortuna tredjepladsen med 19 points for 13 kampe. Det samme pointtal har FC Thy-ThistedQ på fjerdepladsen. !0 points foran ligger Brøndby og der 17 points op til førerholdet HB Køge.

Under nedrykningsstregen ligger AGF og Sundby.

I den sidste kamp møder AGF FC Nordsjælland, der er tre points foran med en sejr kan AGF klare frisag, mens FC Nordsjælland så må tage turen i nedrykningsspillet.

Hvad angår Fortuna sætter holdet snuden op efter en afsluttende sejr, så følingen med toppen ikke kun er illusorisk.

I Fortuna håber man, at rigtig mange kommer på Nord Energi Arena for at bakke spillerne op i denne sidste kamp.

Flere nyheder