A-Z leger med Dana Cup

27. apr 2023

Sektionschef Lone Krogh Andersen fra A-Z underskriver A-Z-aftalen overvåget

af Dana Cups direktør Jette Andersen og salgskonsulent Thomas Hugo Møller.

A-Z i Hjørring og Dana Cup har indgået samarbejde. A-Z ønsker at ”lege” med Dana Cup og Fortuna-koncernen.

 

Når der i uge 30 - perioden fra 24. til 29. juli - afvikles Dana Cup er A-Z med i Park Vendia. Sektionschef Lone Krogh Andersen ønsker, at A-Z bliver en del af Hjørrings store festlige og farverige Dana Cup, og hun ønsker at butikken har nær tilknytning til Fortuna og Dana Cup hele året.

I første omgang er A-Z  med i Dana Cup’s eventområde med et 400 kvadratmeter stort udstillingstelt. Her viser A-Z LEGO-produkter og ”festivaludstyr”.

-Jeg er overbevist om, at vi får det godt med, at være tilstede midt i det formidable folkeliv, der er omkring Dana Cup, siger Lone Krogh Andersen.

-LEGO henvender sig jo til alle aldersgrupper og ikke mindst til de unge, der er rigt repræsenteret på Dana Cup. Derfor er LEGO hovedingrediensen i vores udstilling, men der bliver også spændende ”festivaludstyr”, som Dana Cup-deltagerne kan får gode oplevelser med.

- Vi er meget tilfredse med, at A-Z vælger, at komme på banen, når vi får omkring 20.000 unge mennesker til vores turnering, siger  salgskonsulent Thomas Hugo Møller fra Dana Cup.-For os betyder det meget, når det lokale forretnings- og erhvervsliv vælger at være tilstede, når det går løs på Dana Cup. Det sker nu også med A-Z, og det bliver en kæmpe oplevelse for deltagerne, for butikken og for os på Dana Cup.

Flere nyheder