400 Select bolde sparkes ud til Dana Cup

30. jun 2024

Jette Andersen og Jørgen Dahl jonglerer med Select-boldene. Snart udleveres de til bane-klubberne, og så skal der sparkes til dem i uge 30.

Så er det væsentligste til en Dana Cup ankommet.

Fodboldene

De er rullet ind, og om godt tre uger sparkes de rundt til de 60 baner. Der skal afvikles over 2500 kampe i Dana Cup-ugen.

Dana Cups bane-ansvarlige Jørgen Dahl og direktør Jette Andersen glæder sig over modtagelsen af de perfekte Select-bolde med Dana Cup-logoet påtrykt.

I uge 30 får disse bolde en ordentlig omgang ”tæsk”. De kan holde til det, og så kan de lokale bane-klubber glæde sig over, at boldene bliver på banen. Det er af stor betydning, at klubberne på den måde får et indirekte økonomisk spark.

  • Vi har endnu engang fået et fornemt produkt. Select leverer altid en vare, der er med til at fodboldspillet bliver meget bedre, betydeligt mere interessant og helt igennem fair, siger Jørgen Dahl.
  • Jeg ved, at der ude hos vore bane-klubber er store forventning til at komme i gang med boldene i Dana Cup-kampene. Så er udsigten til et fornyet boldlager også opmuntrende.

 

 

Flere nyheder