3 spillere forlænger med Fortuna

19. jun 2015

3 spillere forlænger med Fortuna

 

Det er med stor glæde at Fortuna Hjørring kan meddele at de har forlænget kontrakterne med 3 spillere.

De 3 spillere er:

Målmand Trine Jensen:

Trine er 21 år og har været i klubben siden 2008. Hun har i de sidste par år været en del af målmandsteamet på 3F-holdet sammen med Maria Christensen. Trine har stået en del kampe og er altid en sikker sidste skanse.

"Jeg har forlænget 2 år med Fortuna fordi jeg er rigtig glad for at være i klubben. Vi er som en stor familie - både sammenholdet på holdet men også alle omkring klubben - og det er dejligt når man bor alene i Hjørring. Jeg føler, at jeg kan udvikle mig rigtig meget i klubben fodboldmæssigt, og synes at vi har det perfekte træningsmiljø."

Midtbanespiller Michelle Madsen:

Michelle er 24 år og har været i klubben siden 2011 (dog afbrudt af et ophold i USA og en længere skade). Hun er en teknisk stærk spiller, og har fået en masse spilletid her i foråret.

Om forlængelsen siger Michelle: "Jeg har forlænget fordi det er en god klub med masser af trænings- og udviklingsmuligheder, godt kammeratskab. Og har stadig et år tilbage på studiet, så om et år ved jeg ikke lige hvor jeg er og skal være."

Midtbane/forsvarsspiller Caroline Rask:

Caroline er 21 år og har været i klubben siden 2010. Hun har her igennem det sidste år udviklet sig meget, hvilket også har resulteret i at hun er blevet fast mand på holdet, og har fået debut på A-landsholdet.

Om forlængelsen siger Caroline: "Jeg har valgt at forlænge i Fortuna fordi det er et rigtig godt sted at udvikle mig. Der er et rigtig godt set-up her, og jeg ser frem til at arbejde hårdt for at blive en bedre  fodboldspiller samt nå mine mål om fast spilletid i Fortuna, og derudover at blive en del af landsholdet. Jeg har været i klubben i 5 år nu, og har fra dag 1 følt mig velkommen. Udover de sportslige ting har jeg også valgt at forlænge i Fortuna fordi jeg elsker at være i klubben, hvor jeg har nogle fantastiske holdkammerater, som også er mine rigtig gode venner udenfor banen."

 

No ACF gallery field data found
Flere nyheder