24-årig amerikaner i Fortuna-truppen

04. jul 2020

REDSigning contract 1 3
Endnu en spiller er inde i Fortuna-truppen. 24-årige amerikanske Emily Garnier fra Colorado har tegnet en 1-årig kontrakt med de danske mestre, og er klar til at gå ind i spillet fra sæsonstart i august. Hun har således mulighed for at spille hele liga-turneringen 2020-21.
Emely Garnier kommer fra USA til Hjørring via Italien.
Efter at have slutte på Colorado School of Mines I 2017 rejste den 1,82 høje amerikaner til en kontrakt hos Empoli Ladies, der spillede i den italienske Serie B. Det første år benyttede hun til at være med til at spille italienerne en række op, og så var Emily Garnier Seri A-spiller i sæsonen 2019-20.
Nu er hun så havnet i den danske liga-sæson 2020-21.
- Emily er godt spillende i forsvaret. Hun kan dække alle positionerne i bagkæden. Hun er samtidig meget atletisk, og med en god højde har hun stor styrke i luftspillet, siger cheftræner Niclas Hougaard.
- Vi er meget tilfredse med at skrive under med en spiller med denne kvalitet, og erfaring fra en liga som den italienske. Her har hun har spillet mod mange gode hold og modstandere. Så hun ved, hvad der skal til for at præstere på højeste niveau, også ude i Europa.
- Emily passer godt ind i vores måde at spille på. Hun vil med sit overblik og variation i pasningsspillet give os de kompetencer, der kan rykke os til et endnu højere niveau. Vi skal jo generobre mesterskabet i næste sæson, og spille os frem i Champions League.

No ACF gallery field data found
Flere nyheder